Lissa har brukt en formue på å få en rekordstor rumpe – se nå når hun løfter kjolen

Vårt utseende er basert på genene våre, hvor vi bor og hvordan vi spiser, drikker og beveger på oss. De aller fleste er nok ganske fornøyde med utseendet sitt, eller har i det minste akseptert hvordan de ser ut.

Ja, kanskje trener man for å bli kvitt den ølmagen eller ønsker at man hadde en litt mindre nese, men dette er små ting man egentlig ikke bryr seg om til slutt.

For noen er imidlertid utseende veldig viktig, og de gjør alt for å se ut på en bestemt måte, opererer seg til og med for å få det utseendet de ønsker, og så lenge alle er voksne og ingen kommer til skade, er det jo helt opp til dem.

Lissa Aires er en slik person. Hun drømmer om å ha den «største rumpa på nettet» og har brukt enorme summer på plastisk kirurgi.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Lissa, som til vanlig bor i London, har en Instagram-konto med to millioner følgere, som daglig mottar lettkledde bilder av 29-åringen.

Brukt en formue

For å tiltrekke seg så mange følgere som mulig, har Lissa brukt over 40 000 pund på å forstørre rumpa, noe som tilsvarer rundt 550 000 norske kroner.

– Jeg har alltid hatt kurver, men jeg ville ha den absolutt største rumpa. Jeg vil ha den formet slik at bildene jeg tar blir så gode som mulig, derfor har jeg også investert stort, sier Lissa til Daily Star.

Operasjonene er gjort slik at legene tok fett fra ulike deler av kroppen til Lissa og deretter flyttet det til rumpa.

Håver inn penger

Investeringen ser imidlertid ut til å gi resultater. Kort tid etter Lissas siste rumpeoperasjon startet hun en konto på nettstedet OnlyFans.

Det er en nettside hvor man kan betale for å se ulike lettkledde bilder av først og fremst kvinner.

Nå har Lissa den «største rumpa på OnlyFans» og tjener mye penger på å selge bilder av sin kurvete bakdel. I august i år hadde hun tjent til sammen én million pund, noe som tilsvarer rundt 13,5 millioner norske kroner.

– Jeg har kjøpt et hus i Miami for pengene. I min beste måned hentet jeg inn 75 000 pund (1 million norske kroner), sier Lissa til Daily Star.

Hva synes du om dette? Trykk på dele-knappen så kan vennene dine se dette i dag!