Lissa (29) har brukt en formue på å få en rekordstor rumpe – se nå når hun løfter på kjolen

Utseendet vårt er basert på genene våre, hvor vi bor og hvordan vi spiser, drikker og beveger oss. De aller fleste er nok ganske fornøyd med utseendet sitt, eller har i det minste akseptert hvordan de ser ut.

Ja, kanskje man trener for å få bort litt av den der ølmagen eller skulle ønske man hadde en litt mindre nese, men dette er småting som man til syvende og sist ikke bryr seg så mye om.

For noen er imidlertid utseendet veldig viktig, og de gjør alt for å se ut på en bestemt måte, til og med opererer seg for å få det utseendet de ønsker, og så lenge alle er voksne og ikke kommer til skade, er det jo helt opp til dem.

Lissa Aires (29) er en slik person. Hun drømmer om å ha «den største rumpen på nettet» og har brukt enorme summer på plastisk kirurgi.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som skal få lesere til å le. Vi fremhever også mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Lissa, som bor i London, har en Instagram-konto med to millioner følgere, som daglig mottar lettkledde bilder av 29-åringen.

Brukte over 450 000 kroner

For å tiltrekke seg så mange følgere som mulig, har Lissa brukt over 40 000 pund på å forstørre rumpen sin, noe som tilsvarer omtrent 450 000 kroner.

– Jeg har alltid hatt kurver, men jeg ville den absolutt største rumpen. Jeg vil ha den formet slik at bildene jeg tar blir så gode som mulig, derfor har jeg også investert stort, sier Lissa til Daily Star.

Operasjonene har foregått slik at legene har tatt fett fra ulike deler av kroppen til Lissa og deretter flyttet det til rumpen.

Tjener stort på rumpen sin

Investeringen ser imidlertid ut til å lønne seg. Kort tid etter at Lissa sist opererte rumpen sin, startet hun en konto på siden OnlyFans.

Det er en nettside hvor man kan betale for å se ulike bilder av lettkledde mennesker, hovedsakelig kvinner.

Nå har Lissa den «største rumpen på OnlyFans» og tjener store penger på å selge bilder av den kurvede bakdelen sin. Fram til august 2020 hadde hun til sammen tjent omtrent en million pund, noe som tilsvarer rundt 12 millioner norske kroner.

– Jeg har kjøpt et hus i Miami for pengene. I løpet av min beste måned tjente jeg 75 000 pund (rundt 900 000 norske kroner), sier Lissa til Daily Star.

Hva synes du om dette? Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!