Foto: YouTube

Kvinnen utestenges fra dyreparken – etter kjærlighetsforhold med en sjimpanse: «Jeg elsker ham»

Det er veldig lett å feste seg til dyr, det er nok de fleste enige om. Dyr er så uskyldige og nysgjerrige at det er nesten umulig å ikke like dem.

Men å bli romantisk besatt av et dyr er mildt sagt problematisk, spesielt hvis det aktuelle dyret bor i en dyrehage. Men det var akkurat det som skjedde mellom Adie Timmerman og sjimpansen Chita.

Ifølge Adie elsker de hverandre – noe som har fått dyreparken til å reagere gjennom å utestenge Adie, skriver svenske Aftonbladet.

Hver uke i over fire år har Adie besøkt den mannlige sjimpansen Chita, 38, i Antwerp dyrehage i Belgia. Men nå er det slutt på romantikken.

«Jeg elsker ham»

Adie Timmermann hevder bestemt at hun og Chita har et kjærlighetsforhold, ved at de vinker og gir hverandre kyss gjennom klasset i Antwerp dyrehage.

Kilde: Youtube

– Jeg elsker ham og han elsker meg, sier Adie ifølge Aftonbladet.

Nå setter imidlertid personalet i dyrehagen en stopper for det mildt sagt uvanlige »forholdet».

Grunnen? Forholdet påvirker Chita negativt. De andre sjimpansene frastøter Chita fordi han tilbringer for mye tid med mennesker.

«Sitter for seg selv»

– Når besøkende ikke er der, sitter han for seg selv, sier de ansatte i dyrehagen, ifølge Aftonbladet.

Kilde: Youtube

Chita har et sterkt bånd til mennesker, fordi han vokste opp med dem. Derfor foretrekker han heller å tilbringe tid med besøkende enn med de andre sjimpansene.

Til Adies store sorg.

– Jeg har ingen andre. Hvorfor vil de ta dette fra meg? Vi har en affære, det er alt jeg sier. Flere titalls andre besøkende kan ta kontakt. Så hvorfor ikke meg? Lurer Adie Timmermans ifølge Aftonbladet.

Kilde: Youtube

Her nedenfor kan du se et klipp om hendelsen!

Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!