Kjæreste hastes til akutten med magesmerter – når legene oppdager hva hun har holdt inne begynner de å le

Å ha en partner, uavhengig av kjønn, er noe av det beste som finnes. Man har noen å dele livet sitt med, noen som alltid støtter en og er ved ens side.

Den første tiden av et forhold er spesiell. Magen er fylt til randen av sommerfugler og det er vanskelig å tenke på noe annet enn den man er interessert i.

Man prøver også å være så ren og pen som mulig hele tiden, man vil jo ikke at ens kjæreste skal synes at man er ekkel.

Det innebærer også at man kanskje holder tilbake raping og fising foran partneren sin, noe som derimot kan få uforutsette konsekvenser. Som for irske Cara Clarke – hun måtte nemlig på sykehus etter å ha nektet å fise foran kjæresten sin, skriver The Mirror.

Å holde tilbake fiser kan få konsekvenser av ulike slag, noe vi i Humorbibelen har skrevet om tidligere.

Holdt inne fiser i to år

Men lite visste Cara Clarke hvilke konsekvensene det skulle få da hun holdt fiser inne foran kjæresten sin.

Etter å ha holdt tilbake fiser i hele to år, fikk Cara utrolig vondt i magen under en arbeidsdag, og så ingen annen utvei enn å dra til akutten for å bli undersøkt.

Vel framme ble det konstatert at Cara hadde en infeksjon på blindtarmen, som måtte fjernes kirurgisk. Årsaken til infeksjonen var rett og slett at 19 år gamle Cara ikke ønsket å slippe fiser foran sin 21 år gamle kjæreste Kyle Duffy, i to år.

«Døde av latter»

Det hadde forårsaket et slikt trykk på blindtarmen at en infeksjon hadde oppstått.

Operasjonen gikk bra, og etter at Cara delte historien sin på TikTok, har over to millioner mennesker nå lært hvordan det kan gå hvis man ikke fiser foran partneren sin, noe Cara lover å gjøre i framtiden.

– Vi er fortsatt sammen, han døde av latter da jeg fortalte ham om dette, han visste ikke hva han skulle tro, sier Cara til The Mirror.

Her kan du se det oppsiktsvekkende klippet!

Sånn kan det gå altså! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får lese dette i dag!