Kerstin (56) er besatt av tatoveringer og har dekket hele kroppen med blekk – se nå når stolt kaster klærne

Tatoveringer er vanligvis en varm potet. Noen mener at tatoveringer kun hører hjemme på sjømenn og fengselsfugler, mens andre synes at en tatovering eller to kan være ganske fint.

Men det er alltid noen som går et skritt lengre, noe som selvfølgelig er helt greit. Alle mennesker har rett til å leve livene sine som de selv vil, så lenge ingen andre blir skadet.

Den 56 år gamle bestemoren Kerstin Tristan er en slik person, hun har nemlig dekket det meste av kroppen sin med tatoveringer.

https://www.instagram.com/p/CiQJ5X0sn74/?utm_source=ig_embed&ig_rid=33ebdd2f-180e-4963-9061-e9c290ce7a64

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Kerstin Tristan er en tysk modell som gikk sine første 50 år uten tatoveringer. Men de siste seks årene har hun gjennomgått en skikkelig forvandling.

Hundretusenvis av kroner

Ifølge Daily Star har Kerstin brukt 25 000 britiske pund på tatoveringene sine, som tilsvarer rundt 300 000 norske kroner.

Motivene på tatoveringene er nesten utelukkende blomster, derfor kaller hun seg også tattoo_butterfly_flower på Instagram, hvor hun har over 190 000 følgere.

Følgerne mottar daglige avkledde oppdateringer der Kerstin viser fram sin dekorerte kropp.

https://www.instagram.com/p/ChwYc4zL0l4/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9d729b3a-5e1a-40cc-8626-09a8dfe173cb

Følgerne ble overrasket

Men et av Kerstins siste bilder ga følgerne hakeslepp. Bestemoren viste nemlig fram hele sin dekorerte bakdel.

Anerkjennende kommentarer strømmet inn.

– Når jeg ser meg selv i speilet, ser jeg en vakker kropp, full av blomster, som man jo bare må elske, har Kerstin sagt i intervjuer ifølge Daily Star.

Trykk på dele-knappen for å hylle sterke individer som våger å gå sin egen vei!