Jonathan (21) er forelsket i en 39 år eldre dame – men forholdet vekker sterke mistanker: «Beste sexen, sover knapt»

Kjærlighet er noe av det beste, om ikke det det beste, et menneske kan oppleve her i livet. Når man får være sammen med den man elsker, føles det ut som hele livet er litt lettere.

Man har noen som forstår seg på en og kan prate med om alt i hele verden.

Men når, hvordan og hvem man forelsker seg i, kan man ikke bestemme over. Det bare skjer, og så lenge alle involverte er voksne og med på notene, kan ingen kritisere forholdet.

Til tross for dette må paret Pam (60) og Jonathan (21) tåle mye kritikk for at det er en aldersforskjell på 39 år mellom dem.

Det er for den britiske avisen The Sun paret forteller sin historie. De møttes på en datingapp i 2018, og det ble tenning umiddelbart.

Løy om alderen sin

I appen hadde Jonathan oppgitt at han var 21 år gammel, men var på den tiden bare 19 år.

– Jeg har likt yngre menn siden 30-årsalderen, men ble likevel litt nervøs over alderen hans, jeg har to døtre som er 32 og 34, og jeg har et barnebarn, sier Pam til The Sun.

https://www.instagram.com/p/CGDmf67lZno/

Men paret bestemte seg likevel for å møtes, siden de begge var tiltrukket av hverandre og begge var veldig interessert i astrologi.

«Sov ikke mange minutter»

Det sa klikk umiddelbart, selv i det virkelige livet.

– Det var kjærlighet ved første blikk. Vi elsker hverandre, og det var helt fantastisk. Vi sov ikke mange minutter den natten. Jonathan er kanskje ung, men han er ikke uerfaren, han visste nøyaktig hva han gjorde, sier Pam til The Sun.

https://www.instagram.com/p/BzZk_KAlnml/

Men det er ikke bare gull og grønne skoger for det nyforelskede paret.

«Sa at jeg trenger terapi»

Når de er ute blant folk får de mange og lange blikk fra folk som synes aldersforskjellen deres vekker mistanke, og familiene til begge har hatt vansker med å akseptere forholdet.

– Døtrene mine ble sjokkert da de så babyfjeset til Jonathan. Men da de så hvordan han lekte med mitt seks år gamle barnebarn, innrømte de at de tross alt liker ham, sier Pam til The Sun.

https://www.instagram.com/p/BlVohCQAQzI/

Pams venner tok det imidlertid ikke like godt.

– De sa at han utnyttet og var ubehagelig mot meg. En annen venn sa at han var for ung og at jeg trenger terapi. Etter det bestemte jeg meg for å ekskludere dem fra livet mitt, sier Pam til The Sun.

Forlovde seg etter tre måneder

I mai 2018, tre måneder etter at paret møttes for første gang, gikk Jonathan ned på kne og fridde til Pam.

https://www.instagram.com/p/CHqXkE4FYc9/

– Jeg ble overlykkelig, jeg hadde ventet hele livet på å møte sjelevennen min og der sto han foran meg, sier Pam til The Sun.

For å feire forlovelsen dro Jonathan og Pam til Jonathans foreldre.

– Jeg ble litt redd fordi jeg er eldre enn moren hans, men de visste allerede at han liker eldre kvinner. De spøkte til og med om det, sier Pam til The Sun.

Hva synes du om dette? Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!