Hun bor med 4 elskere – og er nå høygravid: «Alle er far til barnet»

Alle kan leve akkurat som de vil – og det må vi andre akseptere.

Her i Humorbibelen skriver vi imidlertid fra tid til annen om folk som skiller seg ut og tør å gå sine egne veier. Forbausende og rare livsstiler kan være utrolig fascinerende – og det er spennende å ta del i noe som føles nytt og fremmed for en selv.

Eller hva med en familie i Florida som består av én kvinne og fire menn? Nå venter de også en til i form av en liten datter.

De aller fleste vil ha en partner. Noen som er ens beste venn, men også stor kjærlighet. Tory fra Florida har oppnådd dette – fire ganger. Hun bor med ikke bare en, to eller tre kjærester – nei, denne livsglade kvinnen har fire elskere under ett og samme tak.

«Trives sammen»

Kvinnens rare livsstil vekker sterke reaksjoner, men de hevder å være fornøyd med livet sitt. Menn bytter på når det kommer til å henge med – og oppvarte – Tory på egenhånd, men det tar også mye tid som en enkelt stor gruppe.

– Vi trives sammen, sier Tory i et intervju med Barcroft TV.

Bilde: Youtube/Barcroft TV

Hun møtte Marc (18) under skoletiden. To måneder senere ble Tory også sammen med Travis (23). Felles venn Ethan (22) ble den tredje kjæresten – og litt senere ble også Christopher (22) med, skriver Daily Star.

Bilde: Youtube/Barcroft TV

For en tid siden ble det funnet ut at Tory var gravid. Da gjaldt det å finne ut hvem den biologiske faren var. Etter å ha telt nøye tilbake i kalenderen, ble det klart at barnet ble født under en liten kjærlighetsferie med Christopher.

Tillater flere kjærester

Men er imidlertid tydelig med at farskapet ikke blir hos Chris sosialt.

– Alle er fedre, sier Tory. Det blir verdens beste familie å oppdra en liten jente i.

Bilde: Youtube/Barcroft TV

Hun bor sammen med alle fire på samme vilkår og lar dem ha flere kjærester – men ingen av mennene har ennå valgt å satse på det. Hennes elskere ser ikke på seg selv som partnere for hverandre – og noen ganger kan det derfor oppstå litt sjalusi.

– Vi prøver å være så åpne mot hverandre som mulig, sier en av mennene.

Nedenfor kan du se en reportasje om den spesielle familien.

Hva synes du om dette? Trykk på dele-knappen for å fortelle oss hva du synes!