Her er den enorme penisputen som redder den høstlige kosen: «En herlig alfapenis – god, stor og kjærlighetsfull»

Det er ikke mye i verden som er bedre enn en myk og skjønn pute.

Mange velger å anvende dem for hodet, som tross alt også er meningen – men mange har også noen puter de bruker for til å holde rundt.

Men visste du at det nå er mulig med en gigantisk penispute? Peniser kan jo også være trivelig, så om man liker det også får man det beste fra to verdener.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Det er via den svenske siden Partykungen hvor man kan få tak i den enorma puten som altså ligner et manslem. Den passer utmerket til å hvile hodet på og kose med i sengen – eller bruke til å sove.

Bilde: Partykongen

Er hele 1 meter lang

I produktbeskrivelsen står det:

«Har det vært et lite tilbud av penis i sommer? Nå kan du kjøpe din egen penis som ikke svikter i størrelse eller stivhet! Med denne penisen får du ganske enkelt hva en penis alltid skal være – glad, stor og kjærlig. «

Partykongen fortsetter:

«Gigantisk penispute – en herlig alfapenis – som er glad, stor og kjærlighetsfull med et fornøyd ansiktsuttrykk, samt to baller. Penisen måler utrolig 100 cm lang (ikke hva han sa), er laget av polyester og holder deg varm hele natten. Ballene måler 46 cm i tykkelse og selve skaftet måler utrolige 20 cm tykke. ”

Bilde: Partykongen

Dette er kanskje den beste gaven å gi bort akkurat nå – for eksempel til din beste venn, eller til noen som ganske enkelt kan trenge en slik pute.

En ekstra og skikkelig stor pute i høst kommer garantert ikke til å skade.

Kjenner du noen som kan trenge en slik en? Tagg da den personen i kommentarfeltet på Facebook, eller del denne nyheten videre med vennene deres!