Han har brukt over 1 millioner kroner på å se ut som Britney Spears – neste inngrep kan gjøre ham helt blind

Vi har alle våre idoler, eller i alle fall noen man ser opp til. Kanskje en idrettsstjerne, skuespiller eller artist.

Vanligvis vokser man ut av sin idoldyrkelse med alderen, når man innser ens idol også er en vanlig person av kjøtt og blod.

Men for noen fortsetter denne idoldyrkelsen langt opp i voksen alder, og de gjør alt for å komme så nære sitt elskede idol som mulig.

35 år gamle Bryan Ray er en slik person. Han har brukt over en million kroner på å bli mest mulig lik barndomsidolet Britney Spears – og hans neste inngrep risikerer å gjøre ham helt blind.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Bryan Ray kommer fra USA og har siden han var 17 hatt Britney Spears som sitt store idol.

Skaffet helt nye tenner

Det første inngrepet han gjorde var å skaffe helt nye tenner, slik at smilet skulle ligne mest mulig på Britney.

Siden den gang har Bryan brukt over én million norske kroner på å forandre utseendet sitt.

– Jeg har gjort over 100 inngrep, blant annet injeksjoner i kinnene, nappet øyenbrynene og operert nesen. I tillegg har jeg fra 20 års alderen fått botox en gang i måneden, har Bryan fortalt britiske Metro.

Pågående kunstprosjekt

Bryan ser på seg selv som et pågående kunstprosjekt.

– Når jeg ser meg i speilet så er jeg veldig lykkelig. Er jeg perfekt? Nei, virkelig ikke. Jeg er menneskelig som alle andre, og jeg prøver å bli inspirert av Britney Spears. Det vil aldri endre seg ettersom min beundring for henne bare har vokst de siste 20 årene, sier Bryan til Daily Star.

Bryan er langt fra ferdig med sin forvandling. Nå vil han operere øynene, for å få en farge som stemmer mer overens med Britneys øyenfarge.

Risikerer å bli helt blind

Det er en operasjon som må gjøres med laser, og ingenting som anbefales. Men det avskrekker ikke Bryan.

– Jeg har vært nysgjerrig på dette og det er en operasjon man kan gjøre. Den kan ikke gjøres her i USA, og man kan bli blind for alltid. Jeg har venner som har gjort samme operasjon med flotte resultater, sier Bryan til Daily Star.

Operasjonen innebærer fjerning av pigment fra øyet og anbefales derfor ikke.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!