Foto: Facebook

Grunnarbeideren blir seksuelt opphisset av å leve som en baby: «Det er fint å tisse i bleien»

Som voksen har man muligheten til å leve akkurat det livet man vil, så lenge man ikke bryter noen lover eller skader andre mennesker.

Noen liker å spille fotball, noen liker å sette sammen gåter – mens andre har litt rare hobbyer.

Phil, fra England, foretrekker å bruke fritiden sin på å leke med kjæresten sin.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne til å le. Vi fremhever også mennesker som har valgt å leve livet sitt på en litt annen og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Phil er en voksen mann med en spesiell interesse, han elsker å late som han er en baby, en fetisj som kalles infantilisme.

Urinerer i bleie og blir matet en babyflaske

Til daglig jobber han på byggeplassen og legger grunnlaget for bygninger  – men på fritiden blir han tatt hånd om av kjæresten sin som mor tar seg av babyen hennes.

Det som inngår i parets lek er at Phil har på seg bleie, får mat med en babyflaske, sover i en barneseng og leker med barneleker.

– Det er veldig behagelig å ha på bleie, jeg liker å tisse i bleien, men ikke å bæsje i den. Barbara liker imidlertid ikke å skifte bleie, hun bare setter på meg nye, rene bleier, sier Phil i et klipp fra Facebook-siden On The Tools.

Kilde: Facebook

«Bringer oss nærmere hverandre»

Etter at Phil og Barbara møttes, tok det omtrent et år før Phil fortalte om sin fetisj, noe Barbara bare ser på som positivt.

– Jeg elsker å ta vare på Phil. Jeg mater han og ser etter han, det har ført oss nærmere hverandre, sier Barbara til On The Tools.

Kilde: Facebook

«Vil at folk skal forstå»

Phil har aldri før fortalt familien eller kollegene om sin uvanlige hobby, av frykt for å bli frosset ut.

– Men nå vil jeg at folk skal forstå at dette er helt normalt for meg. Det er en måte for meg å unngå å tenke på alle voksenproblemene, som regninger og andre kjedelige ting. Jeg vil at folk skal slutte å dømme andre, sier Phil til On The Tools.

Kilde: Facebook

Se hele innslaget i linken nedenfor!

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=2373345369661992

Trykk nå på deleknappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!