Grisete studie avslører: Så mange mennesker onanerer når de bæsjer – det er garantert flere enn du tror

Drite. Bæsje. Skite. Legge kabel. Gjøre nummer to. Kjært barn har som kjent mange navn, og det er ikke så rart i og med at bæsjing er blant det mest naturlige vi mennesker kan gjøre, selv om det sjelden er noe man snakker med noen om.

I dag hvor teknologien styrer mye av hverdagen vår, er det ikke så uvanlig å ta med seg telefonen inn på toalettet – mens man venter på at naturen skal gå sin gang.

Men hva gjør folk med telefonene sine på toalettet? Det har en ny studie funnet ut.

Studien er utført av selskapet QS Supplies, som til daglig produserer baderomsprodukter.

De har spurt over 1000 toalettbesøkere om vanene deres, noe de rapporterer her.

Sender nakenbilder og e-poster

Til å begynne med heter det at man i løpet av et helt liv bæsjer ut omtrent 1,4 tonn bæsj – noe som innebærer mye tid på toalettet.

Hva gjør vi da med telefonene våre i løpet av all denne tid?

43 prosent av deltakerne i studien oppga at de svarer på tekstmeldinger, 26 prosent oppga at de snakker i telefon og 24 prosent svarte at de skriver e-post i løpet av dobesøket.

Kilde: Shutterstock

Det er med andre ord tid for korrespondanse under tiden man sitter og klemmer, noe som betyr at man sannsynligvis har snakket eller skrevet til noen som bæsjer.

Fotograferer «verkene» sine

Videre konkluderte studien med at syv prosent av deltakerne fotograferte bæsjen sin og sendte bildet, og at fem prosent noen ganger tok et nakenbilde under sitt toalettbesøk.

Fem prosent av deltakerne i studien innrømmet til og med at de spiste mens de var på toalettet.

Så mange onanerer når de bæsjer

42 prosent av deltakerne bruker sosiale medier mens de er på toalettet, mens 40 prosent spiller spill og 33 prosent faller inn under kategorien underholdning.

Av de 33 prosentene som driver med «underholdning» mens de gjør nummer to, oppga hele elleve prosent at de onanerer mens de bæsjer.

Med andre ord, denne påståtte «underholdningen» var sannsynligvis av barneforbudt karakter og de følte seg da så kåte at de lot hendene vandre.

Alt man kan gjøre er jo å håpe at de har vasket hendene mellom disse gjøremålene.

Kilde: Imgur

Det finnes jo virkelig idioter til omtrent alt!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!