Gabriela bruker 10 000 kroner i måneden for å se ut som en plastdukke – lengter stadig etter nye inngrep

Vi er over syv milliarder mennesker på planeten vår i dag, og alle er helt unike. Noen ganger kan man møte noen som ligner en i utseende eller væremåte, men til tross for det er vi alle unike.

Akkurat utseendet vårt, for de fleste av oss, betyr ikke så mye. Vi ser ut som vi gjør og er helt fornøyde med det. Men noen mennesker vil skille seg ut fra mengden og endre utseende sitt med hjelp av kirurgi.

22 år gamle Gabriela Jirackova fra Tsjekkia er en slik person – hun bruker nemlig tusenvis av kroner hver måned på å se ut som en levende Barbie-dukke.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Gabriela (22) kommer fra Praha i Tsjekkia og kaller seg selv for «menneskelig Barbie». Hennes fascinasjon med den blonde dukken begynte i tidlig alder, da Gabriela begynte å samle på Barbie-dukker.

Første operasjon i en alder av 16

I dag har Gabriela over 300 dukker i samlingen sin, og forvandlingen til å bli en menneskelig Barbie begynte da hun var 16. Da hun fylte leppene sine for første gang.

I 2018 opererte hun brystene for første gang, noe hun ikke angrer på.

– Jeg føler meg mer sexy nå. Den var bare et lite steg i å kunne se ut som Barbie, men jeg føler meg mer sexy. Jeg er definitivt lykkeligere med større bryster, sier Gabriela til Barcroft Media ifølge britiske Metro.

Bruker 10 000 kroner i måneden

Gabriela har takket være sitt Barbie-utseende blitt noe av en internettkjendis, og har over 60 000 følgere som mottar daglige oppdateringer i form av lettkledde bilder av 22-åringen.

Mye av Gabrielas liv dreier seg om utseendet hennes, og hver måned bruker hun rundt 10 000 norske kroner på utseendet sitt.

https://www.instagram.com/p/CisjAHJr-RK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6184e5b4-cf54-48ee-ba90-8242b11cb63a

– Jeg bruker tre og en halv time hver dag før jeg viser meg fram for andre. Jeg har alltid likt å skille meg ut fra mengden og så fort jeg begynte å tenke på utseendet mitt følte jeg at Barbie-greien var noe for meg, sa Gabriela til Barcroft ifølge Metro.

Studerer på universitet

Til tross for at Gabriela allerede har gjort flere inngrep, ser hun ingen ende på operasjonene.

– Det starter med små endringer, men når man ser positive resultater så vil man jo ha mer, sier Gabriela til Barcroft ifølge Metro.

I tillegg til å forvandle seg til en Barbie, studerer Gabriela for tiden psykologi og pedagogikk ved universitetet i Praha.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!