Frekkis: Snill nonne avslører hennes verste synd – hennes ærlige bekjennelse får presten til å slutte å tro på Gud

Nå som dagene blir kortere og temperaturen begynner å krype ned til null, kan det være vanskelig å holde stemningen på toppen på samme måte som i sommermånedene.

I år kan det føles litt ekstra tøft, gitt koronaviruset som herjer og tvinger oss til å iverksette tiltak for å stoppe smittespredningen.

Det nærmer seg absolutt jul, men det er fortsatt mange uker igjen. Da kan alle trenge noe som letter på humøret og får en til å trekke litt i smilebåndet. Noe som vanligvis får nesten alle til å le, er en morsom historie.

De kalles også ofte for frekkis, i alle fall av oss, og det er en grunn til det. De er ofte litt for drøye for barn fordi de er litt vågale. Frekkiser kan fort ende opp med at du rødmer underveis i historien.

Historien nedenfor er absolutt ikke noe unntak!

Nonnen Marit var en snill og uskyldig skapning, en av de mest verdsatte nonnene i hele klosteret faktisk. Dermed måtte også Marit påta seg et stort ansvar.

Hadde vill sex hele natten

En dag måtte Marit reise inn i byen for å utføre mange ærend på vegne av klosteret.

Blant annet passerte hun smeden for å hente en lysekrone til kirken hjemme. Men da Marit gikk inn til smeden fikk hun et sjokk, smeden var nemlig veldig kjekk.

En storvokst mann med tydelige kinnbein og en krusete mørkt hår, stod smeden foran Marit, som opplevde følelser hun aldri hadde kjent før. Det hele endte med at smeden og Marit hadde vill sex hele natten.

Neste morgen var det en spent og skamfull Marit som kom tilbake til klosteret med alt hun hadde plukket opp i byen.

Måtte bekjenne sine synder

Så snart Marit kom tilbake til klosteret, skyndte hun seg i dusjen, og deretter rett til skriftestolen. Hun måtte bare få renset samvittigheten etter nattens synder!

Marit innrømmet at hun kjente lystene og at det brant i hennes stakkars kropp, og at hun ga etter for disse lystene.

Presten var så sjokkert over å høre Marits historie at han ikke visste hva han skulle gjøre, men han visste også at nonnen trengte hjelp.

«Du bør umiddelbart sitte på rommet ditt og suge på en sitron», sa presten strengt da han hadde hentet seg.

«Ja! Hjelper det virkelig mot min synd?» Spurte Marit forsiktig.

«Nei, svarte presten sint. Men det er garantert å ta bort ditt selvtilfredse glis…»

Jeg synes denne frekkisen var veldig morsom!

Trykk nå på deleknappen hvis du er enig, slik at du kan gi vennene dine en god latter i dag!