Førskolelæreren har tatovert øynene og tungen – barna gråter når de ser ham på skolen

For mange er ens utseende en direkte refleksjon av ens personlighet. Man velger rett og slett å se ut og kle seg på en måte som gir inntrykk av hvem man er som person.

Hvordan man velger å gjøre det er selvsagt opp til hver enkelt, og har man en ekstravagant personlighet er det kanskje ikke rart om man velger et utseende og klesstil som skiller seg ut fra mengden.

For franskmannen Sylvain Helaine har det betydd å tatovere seg fra topp til tå, han har til og med dekket det hvite i øynene og tungen med blekk.

Det har også ført til at Sylvain, som jobber som førskolelærer, ikke lenger får ta hånd om barn under seks år – utseendet hans skremmer nemlig de yngre barna.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Ga barna mareritt

Sylvain begynte å tatovere seg som 27-åring. Siden den gang har det blitt rundt 460 ekstra timer under tatoveringsnålen og 35-åringen har nå dekket det meste av kroppen sin med ulike motiver.

Interessen for tatoveringer har imidlertid resultert i at Sylvain ikke lenger får undervise barn under seks år på førskolen han jobber på, som ligger like utenfor Paris.

Dette etter at en forelder til et barn som Sylvain ikke underviser klaget til skolen, da det aktuelle barnet hadde hatt mareritt etter å ha sett Sylvain på skolen.

Et par måneder senere fikk Sylvain beskjed om at han i stedet bare fikk undervise elever som var seks år eller eldre.

– Jeg synes den avgjørelsen var ganske trist, sier Sylvain til Reuters.

«Har ikke vært et problem»

Ifølge Sylvain skremmer han ikke barna han underviser selv.

– Alle elevene mine, inkludert foreldrene deres, har ingen problemer med utseendet mitt fordi de kjenner meg. Det er bare folk som ser meg på avstand som tror det verste, sier Sylvain til Reuters.

Selv om han ikke lenger får jobbe med de samme elevene lenger, ønsket ikke Sylvain å bytte jobb. Han håper også at utseendet hans kan lære barna å ikke forhåndsdømme andre mennesker.

– Jeg er lærer, jeg elsker jobben min. Når elevene blir voksne, blir de kanskje mer åpne enn andre, sier Sylvain til Reuters.

Hva synes du om dette? Trykk på dele-knappen, og husk å holde en god tone i kommentarfeltet!