Det kåte paret har sex åpenlyst inne på pizzeriaen – midt blant calzoner, kebab og andre kunder

Når lysten melder seg, kan det være vanskelig å kontrollere seg selv.

Samtidig må man ta hensyn til omgivelsene sine – alle vil nok ikke se på når man koser seg med hverandre. Det handler om å behandle sine medmennesker med respekt, men et par ignorerte det fullstendig, for i stedet å ta sexlivet til et helt nytt nivå, har nå blitt kjente verden over – etter å ha hatt sex åpenlyst inne på en pizzeria.

Nå forteller man også åpenhjertig om den oppsiktsvekkende hendelsen.

28 år gamle Daniella og 31 år gamle Craig har overrasket verden etter at de hadde sex åpenlyst inne på en pizzeria i den engelske byen Leeds for en stund siden. Et overvåkningskamera inne i restauranten fanget opp den vågale handlingen – som ble startet i forbindelse med at paret bestilte i kassen.

«En jævla kjedelig person…»

Det var ingen tanke om at det kunne være støtende for de andre i lokalet.

– Hvis du prøver å påstå at du aldri har gjort noe seksuelt på et merkelig eller offentlig sted, er du en jævla kjedelig person, sier Daniella, ifølge The Sun.

Bilde: Youtube

Det var i forbindelse med at de ventet på pizzaen sin at kyss og kjærtegn eskalerte.

– Jeg er veldig åpen for å ha sex på forskjellige steder. Jeg elsker følelsen av at man kan bli oppdaget når som helst, men jeg hadde selvfølgelig aldri trodd at det skulle være på dette stedet og at det skulle spre seg, mener 28-åringen.

Bilde: Youtube

I klippet, som selvfølgelig er redigert på en måte slik at man ikke ser de mest intime detaljene, kan man legge merke til at sexen begynner med en sugejobb og deretter fører til samleie stående bakfra.

Fullførte det som startet

Craig forteller at han og kjæresten inne på pizzeriaen begynte å diskutere hvilke rare steder de tidligere har hatt sex på.

– På vår topp fem-liste har vi buss, bil, hotell, basseng og åker. Vi ville se om vi kunne toppe det, så vi ble litt kåte, sier han og legger til:

– Så nå ligger Dominos (restauranten) på førsteplass. Det kommer til å bli vanskelig å slå det.

https://www.youtube.com/watch?v=ZKOsqH7D4TU

Det hele skjedde under ferien deres – og når man først fikk pizzaen, lo paret hele veien hjem til hotellet.

– Da ble vi ferdig med det vi hadde begynt på, sier Daniella.

Vi kjenner alle noen som kan bli litt kåt når det er tid for pizza! Tagg vedkommende på Facebook, eller del denne rare nyheten med vennene dine!