Den nye «trenden» for å få en mye større penis – uten slitsomme legebesøk eller dyre produkter

En endeløs diskusjon er den om størrelsen på penis. Betyr størrelsen noe? Hvis ja, hvorfor? Hvis nei, hvorfor ikke?

Hva man foretrekker varierer naturligvis fra person til person, så det er egentlig ikke mulig å fastslå hva som er best.

Men de fleste menn er fornøyde med det de har innenfor undertøyet, det er sånn man er skapt og det er ikke så mye man kan gjøre med det.

Men det finnes visse metoder for å få en større penis, blant annet «jelqing»-trenden – men legene advarer nå mot denne metoden.

Å ha et kompleks over at ens penis er for liten er selvfølgelig aldri kult, men man skal være forsiktig med hvilke tiltak man tar for å gjøre den større.

Dra i penisen så mye som mulig

En trend som påstås å kunne gjøre penisen en størrelse større kalles «jelqing», som ganske enkelt innebærer å dra i penisen.

Det hele innebærer ulike «strekkøvelser» hvor man skal dra i penisen i omtrent 20 minutter. Dette skal da, ifølge de som har hoppet på trenden, gjøre blodårene i penisen større, noe som igjen fører til at penisen fylles med mer blod og blir større.

Den andre «fordelen» sies å være små, små strekkmerker i vevet av å dra i penisen, og at de nye cellene gjør penisen større.

Men legene er av en annen oppfatning.

Kilde: Wikipedia

Kan alvorlig skade penisen

Alt kan strekkes med tiden, ifølge lege og urolog Paul Turek. Men å skade karene i penisen kan også gi opphav til skader, siden man må legge press over flere måneders tid.

Noe som igjen kan forårsake skade på blodårene, problemer med å få full ereksjon, arrdannelse og at penisen blir bøyd når den gror.

– Det er bortkastet tid. Det er smertefullt og det tar opptil ett år før man skulle kunne merke forskjell, både når det gjelder størrelse og bivirkninger, sier urolog Jamin Brahmbhatt, til Daily Mail.

– Det blir for mye kraft som påføres på penis. Det er som å trykke på tennene i flere minutter om dagen, i stedet for å få tannregulering, sier Paul Turek til Mens Health.

Det beste er å akseptere størrelsen sin og være fornøyd med den!

Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også får denne viktige informasjonen!