Den nye, skitne trenden er å sole underlivet for å få mer energi – her er legenes steinharde dom

Trender kommer og går raskere enn noen gang i disse dager, og med hånden på hjertet føles den ene trenden dummere enn den andre.

Takket være, eller snarere på grunn av, internett kan man i dag snappe opp trender fra hvor som helst i verden og hoppe på dem. Den siste trenden på nettet er å sole underlivet sitt for å få mer energi, skriver Vice.

Men legene advarer nå om den skitne trenden.

Perineum er huden som skiller kjønnsorganet fra anus.

Ifølge den nye trenden, som har fått millioner av visninger på TikTok og Instagram, så får man mer energi og føler seg bedre av å sole den delen av kroppen.

«Vanskelig å beskrive følelsen»

– Helt ærlig så føles det veldig godt å få varme der nede. Det er en følelse som er vanskelig å beskrive, man må oppleve det. Det er som om solskinnet fyller en nedenfra og opp, sier TikTok-brukeren Abushady, til Vice.

Et annet par, James og Chelsea, soler underlivet sitt minst en gang i uken og hevder å oppleve flere helsemessige fordeler.

– Så fort vi får sjansen legger vi oss med beina i været og fanger solstrålene. Fordelene er utrolige. Det er som å ta en kopp kaffe om morgenen og man blir klar for dagen. I tillegg øker det sexlysten vår og bringer oss nærmere hverandre, sa paret til Vice.

https://www.instagram.com/p/CfiPuKOLSYo/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5bf16a59-ac00-4e8c-a129-f83dcce2894a

Her er legenes dom

Men til tross for de påståtte helsefordelene som nakensolerne hevder å oppleve, er det en god idé?

Nei, er dommen fra legene.

– Det er ikke en god idé å få solenergi via anus. Perineum er et område med tynn hud. Man kaller jo det området for stedet «der solen ikke skinner», og det gjør man av en grunn. Naturen har biologisk skapt oss på den måten for å sikre at ingen solstråler når dit. Man kan brenne seg, få irritert hud eller kreft, sier Dr. Karaj Raj i et klipp på TikTok.

@dr.karanr

SUN FRIED G00CH

♬ original sound –

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!