Foto: Privat

Christian kom over en uventet overraskelse – i pølsepakken: «Ble litt skeptisk»

Pølser og poteter er en ekte klassiker som trolig spises mange steder rundt om i landet daglig.

Det er vanligvis ganske udramatisk å hente en pakke med pølser og noen poteter på vei hjem fra jobb, men da Christian gjordet det kom han over en overraskelse, som GöteborgDirekt var den første som rapporterte om.

Christian, som bor i Göteborg, fikk en skikkelig overraskelse da han kom hjem fra butikken og pakket ut pølsepakken som skulle være hans lunsj.

«Ikke hva jeg forventet»

En av pølsene stakk nemlig ut noe – og lignet veldig på noe annet enn en pølse.

Kilde: Privat

Til tross for pølsens særegne utseende, bestemte Christian seg for å spise den.

– Jeg ble litt skeptisk. Det var ikke det jeg hadde forventet med en gang. Men jeg stekte den i går og spiste den med poteter, salat og sennep. Det smakte godt, sier han til GöteborgDirekt.

«Ikke kommet ut på markedet»

Lithells, som lagde pølsen, innrømmer at pølsen aldri burde ha sett dagens lys. – Det som har skjedd er at tarmen har sprukket og pølsemassen er presset ut. Når dette skjer, må pølsen fjernes fra produksjonen og ikke komme ut på markedet. Forbrukeren er velkommen til å kontakte vår forbrukerkontakt og motta erstatning for å kunne kjøpe et nytt produkt, sier Sara Andersson hos Lithells til GöteborgDirekt.

Kilde: Privat

Christian tar det imidlertid med ro.

– Jeg er ikke opprørt eller misfornøyd på noen måte. Alt kan skje når det gjelder produksjon, sier Christian til nettstedet.

Trykk på deleknappen slik at dine pølseglade venner også kan se dette!