Bestemor Ninette (55) får unge menn til å gispe på stranden

Etter hvert som årene går, føles dette med utseende mindre og mindre viktig. Man har jobbet og slitt hele livet, da er man mer enn verdig til å få legge på seg noen trivelskilo her og der hvis man så vil.

I tillegg blir det vanskeligere og vanskeligere å holde seg i form jo eldre man blir, alt går rett og slett litt tregere og det er helt naturlig.

Men noen mennesker virker å trosse naturlovene. Ninette Longsworth (55) er en av dem. Bestemoren har en haug med unge menn som begjærer henne, og har til og med lov til å vise ID i butikken noen ganger.

Ninette Longsworth (55) jobber som personlig trener og er sannsynligvis sterkere enn de fleste av oss.

Tror at hun er 20

Ninette får mange forbipasserende på treningssenteret og på stranden til å heve øyenbrynene med magemusklene sine og veltrente armer.

Men når de får vite at Ninette er 55 år gammel og har barnebarn, blir de fullstendig forbauset.

Ninette har tre barn som er 35, 28 og 26 år gamle og også et barnebarn. Ikke verst for noen som ofte forveksles med å være i 20-årene.

Fire brødre

Ninette er imidlertid ikke fremmed for å løfte vekter, det begynte hun med allerede i ung alder.

– Jeg begynte å løfte vekter da jeg var rundt 13 fordi jeg ville holde tritt med mine fire brødre. Jeg fikk aldri være med og leke fordi jeg var jente og jeg ville vise at jeg var minst like rask og sterk som dem, sier Ninette til Daily Star.

På treningssenteret vokste selvtilliten og etter en karriere som motedesigner utdannet Ninette seg til personlig trener.

Det ene førte til det andre og Ninette begynte å konkurrere i vektløfting, noe hun viste seg å være veldig god på.

– Jeg har fortsatt en verdensrekord fra jeg var 45 år gammel, forteller Ninette til Daily Star.

I vektløfterkretser kalles 55-åringen for «Vektløftende bestemor» og når man ser hvor sterk hun er skjønner man hvorfor.

For en dame! Trykk på dele-knappen for å bevise at alder bare er et tall!