Barmfager kvinne legger skjult kamera i «kløfta» – og lærer de som prøver å tyvtitte en lekse for livet

Å se på andre mennesker er noe vi gjør til daglig, så snart vi er utenfor døren, uansett kjønn. Det er langt fra alle gangene vi ser bevisst på noen, men ser, det gjør vi. Oftest ser vi på hvilken kroppsdel ​​vi er tiltrukket av, eller noe som er veldig karakteristisk ved den personen.

En som tenkte å dra nytte av dette, er 29 år gamle Whitney Zelig, som satte et skjult kamera mellom brystene hennes. Hennes mål var i enden å sette fokus på brystkreft og minne alle andre kvinner på å sjekke seg selv, skriver Ladbible.

Vi merker det alle sammen. Blikkene fra andre mennesker vi møter i hverdagen. Det kan være i byen, på jobb, i treningsstudioet eller i matbutikken, uansett hvor man går vil folk se på deg selv om du selv føler deg ganske anonym der du går.

Satte skjult kamera i kløften

Men 29 år gamle Whitney Zelig utnyttet folks utseende, for en god sak. Hun satte et skjult, lite kamera mellom brystene i en topp med utringning og gikk ut på byen.

Skjermdump: Youtube

Da fanget kameraet alle som så på brystet hennes. Og det var mennesker i alle aldre og av alle kjønn som lot blikket gli mot brystene hennes.

Skjermdump: Youtube

Noen var litt mer diskrete enn andre.

Skjermdump: Youtube

Men de hadde alle en ting til felles.

Skjermdump: Youtube

Ingen klarte å holde øynene borte fra brystet hennes.

Skjermdump: Youtube

Gjorde det for en god sak

Men Whitney gjorde ikke alt dette bare for å få oppmerksomhet, men hun ønsket faktisk å starte debatt om brystkreft og oppfordre andre kvinner til å sjekke det ut.

«Jenter, ikke glem å sjekke deres egne bryster også!» står det på slutten av klippet, som Whitney lastet opp på nettet.

Se hele klippet nedenfor!

For et smart trekk, og en litt uvanlig måte å sette fokus på brystkreft! Trykk på dele-knappen så vennene dine også kan få med seg dette viktige budskapet!