Bare et geni ser feilen i bildet – ingen jeg har spurt klarer det

Hvis det er noe alle mennesker har godt av så er det hjernetrim. Det kan man gjøre på mange måter – gjennom alt fra å løse kryssord og sudoku til å spille spill med barnebarna sine.

Selv liker jeg å finne ulike utfordringer på internett. Da pleier man å få en bra variasjon. Gåter, synsbedrag, hukomelsesutfordringer, – bare fantasien setter grensene.

Derfor tenkte jeg å gi deg en morsom test i dag!

Gå ikke glipp av poker hos Betsson: Spill hvor som helst – vinn når som helst!

Når mørket trenger seg på og kulden setter seg i kroppen så er det fantastisk å rigge seg til i sofaen med en kopp kaffe og et varmt pledd. Da er det lett å skru på TV´en eller sette på en spennende lydbok, men det er også viktig å trimme hjernen litt.

Kan du finne feilen?

Ellers så er risikoen for at «de små grå» blir sløvere og eldes alt for raskt.

Tidligere i dag, da jeg tittet rundt på internett, så fant jeg en utfordring som jeg synes var morsom. Det får en virkelig til å tenke seg om – og det gjelder å ha ett øye for detaljer. Jeg satt sikkert i 2-3 minutter før jeg fant riktig løsning.

Derfor spurte jeg min nabo, Inger, om hun kunne finne svaret, men hun fikk det ikke til i det hele tatt. Selv etter flere forsøk. Det skal sies at det var litt deilig – at det ikke bare var jeg som feilet.

Nå skal vi se hvordan det går med deg!

Klarer du å løse denne bildegåten, der oppgaven er å finne en feil i bildet?

Så du løsningen?

Enten finner man den med en gang, eller så må man sitte i flere minutter. Det er slik det virker å være.

Lettere med en ledetråd?

Hvis du trenger en ledetråd, så kan jeg hinte om at det ikke bare er å fokusere på tallrekken. Også andre deler av bildet kan være relevant.

Ble det enklere nå?

Snart er uansett tenketiden over – under viser vi svaret.

Ja, løsningen er at det finnes to stykk «en» i selve spørsmålet. Tallrekken er som den skal – det er ikke der feilen ligger. Spørsmålet er nok dumt stilt – det trengs ikke en «en» på begge radene i spørsmålet.

Det er dog ganske vanskelig å oppdage feilen – er du enig?

Klarte du det? Trykk da på deleknappen for å gi vennene dine en morsom utfordring!