Amy (23) får orgasmer – hele tiden: «Hvis jeg ser en kjekk mann i byen, kommer jeg umiddelbart»

Dette med sexlyst er noe som varierer veldig fra person til person og avhenger av mye.

Noen nøyer seg med en runde mellom lakene av og til mens andre foretrekker å ikke forlate soverommet i det hele tatt.

Det er selvfølgelig opp til hver enkelt hvor mye sex man skal ha, men for 23 år gamle Amy Mathews er sexlysten et problem – hun kan nemlig ikke kontrollere den.

Som kvinne kan det vanligvis være vanskelig å få orgasme under sex. Men for Amy fra engelske Oxford er det stikk motsatt, hun slutter ikke å komme.

Kom 18 ganger: «Jeg kan besvime»

Amys uvanlige trekk ble avslørt da Amy var 18 år gammel og møtte sin første ekte kjæreste. Sammen med ham lærte Amy å nyte sex og hva hun skulle gjøre for å få orgasme under sex.

– Første gang var gjennom penetrasjon og klitorisstimulering. Når vi fikk fart på det kom jeg alltid minst fem ganger, sier Amy til The Sun.

I dag beskriver Amy seg selv som avhengig av orgasmer, og har med en annen kjæreste rukket å få hele 18 orgasmer under ett og samme samleie.

Amy får vanligvis minst ni orgasmer per samleie.

– Hvis jeg har noen med meg i senga, kan jeg besvime fordi det blir så intenst, sier Amy til The Sun.

Får treningsverk av alle orgasmene

Amy har veldig lett for å bli kåt, og kan bli det av omtrent alt. Dette har gjort at Amy har fått orgasmer under handleturer med venner – men også under middager med familien.

– Jeg får orgasme uten å ta på meg selv, og jeg får flere på rad. Moren min vet om plagene mine, men jeg vet ikke hva faren min tenker når jeg begynner å vri på meg. Hvis jeg ser en kjekk mann i byen, kan jeg få orgasme der og da, sier Amy til The Sun.

Alle orgasmene har til tider gitt Amy treningsverk i magen på grunn av alle sammentrekningene i mellomgulvet.

Vet ikke antall sexpartnere

I dag lever Amy som singel. Etter å ha hatt tre kjærester opp gjennom årene, har hun i dag innsett at hun trives best som singel, fordi hun har et så stort sexbehov.

Noe som har blitt litt av et problem i disse pandemitidene, når man ikke får møte så mange mennesker. Men Amy har en guttevenn hun møter i blant, siden hun ikke kan gå uten sex i mer enn noen få dager.

– Jeg tror ikke jeg har ligget med over 100 menn. Mange menn opplever mye press når de først vet hvor lett det er for meg å komme. Hvis ikke får så mange orgasmer, føler mange menn at de har feilet, sier Amy til The Sun.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!