Alice (23) har ikke pusset tennene på over 10 år – se nå når hun åpner munnen

En gang om morgenen og en gang om kvelden – så ofte pusser de fleste av oss tennene. Det er ikke noe man tenker så mye på, det går liksom av seg selv.

Det får man lære seg allerede som et lite barn, når ens foreldre prøver å skremme med historier om «Karius og Baktus» som vil angripe ens tenner hvis man ikke steller dem slik som man skal.

En kveld når man kanskje har tatt noen øl for mye, hender det at man sovner uten å pusse tennene, men alle vet hvor viktig det er med god tannhygiene.

Men ikke for alle. 23 år gamle Alice har for eksempel ikke pusset tennene på ti år, ifølge britiske The Sun.

Ifølge svenske Vårdguiden skal man pusse tennene to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om kvelden.

Dette gjøres for å holde munnen og tennene rene for bakterier og belegg som oppstår når vi spiser og drikker i løpet av dagen.

Ikke pusset dem på ti år

Hvis man ikke tar vare på tennene sine, risikerer man å få hull i dem eller betent tannkjøtt, noe som kan bli en ordentlig dyr historie. For ikke å snakke om dårlig ånde.

Men Alice Kid (23) fra London i England, har ikke pusset tennene på over ti år.

– Det er nok et sosialt tabu å ikke pusse tennene, men skal sannheten sies så bryr jeg meg ikke, jeg har ikke pusset tennene mine på ti år. Når jeg ser i speilet, så ser tennene mine helt perfekte ut, sier Alice til The Sun.

Kilde: Facebook

Kastet bort tannbørsten

Som barn pusset Alice bare tennene når hun husket det selv. Som tolvåring fikk Alice regulering som hun brukte i over et år.

– Tannlegen jeg møtte da maset hele, hele tiden om hvor viktig det var å pusse tennene, så jeg endte med å slutte helt som en opprørs-greie. Da jeg ble kvitt tannreguleringen, kastet jeg tannbørsten min, forteller Alice til The Sun.

Kilde: Facebook

Tygger tyggegummi

Til tross for dårlig munnhygiene har Alice bare hatt ett hull og det var da hun fortsatt pusset tennene.

Med tyggegummi som eneste hjelp for tennene, hevder Alice også at hun aldri har hatt problemer med dårlig ånde.

– Det er vanskelig å føle det selv, men kjæresten min har aldri nevnt det for meg, forteller Alice til The Sun.

«Får ros for tennene mine»

Alice spiser mye grønnsaker, drikker ikke, røyker ikke og liker ikke brus, noe som ifølge henne har gitt henne gode tenner.

– Jeg går til tannlegen en gang i året og der spør de aldri om munnhygienen min. De pleier bare å fjerne litt tannstein, men hvis de hadde bedt meg om å begynne å pusse tennene, ville jeg gjort det med en gang. Men slik det er nå får jeg mest skryt for hvor hvite og sunne tennene mine ser ut, så hvorfor skal jeg bruke tid på å pusse dem? sier Alice til The Sun.

Kilde: Facebook

Tennene hennes ser veldig hvite ut, men det må vel føles uhygienisk å ikke pusse dem? Trykk på dele-knappen slik at vennene dine kan lese om Alice!