Foto: Instagram / Aleksandra Jasmin

Aleksandra er avhengig av tatoveringer og har dekket hele brystene – se nå når hun stolt viser dem fram

Som voksen har man rett til å se ut som man vil, og ingen andre kan si noe. For de fleste av oss betyr det ikke noe spesielt, stilen vår endres litt her og der, men ser fremdeles ganske vanlig ut.

Men noen av oss vil skille seg ut fra mengden og endre utseende helt etter eget ønske, uten å tenke på hva andre tenker eller føler. Det er selvfølgelig veldig modig gjort, men det kan også tiltrekke seg mye oppmerksomhet.

Når det gjelder trebarnsmoren Aleksandra fra Finland – hun har dekket over 90 prosent med tatoveringer og har ingen planer om å slutte.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne til å le. Vi fremhever også mennesker som har valgt å leve livet sitt på en litt annen og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Aleksandra Jasmin er en finsk trebarnsmor fra Finland. Til daglig jobber hun som tatovør – og har nå fått mye oppmerksomhet for alle tatoveringene sine.

Over 160 000 følgere

Aleksandra har en veldig populær Instagram-konto, med rundt 164 000 følgere.

Der publiserer hun ofte lettkledde bilder av seg selv, for å vise så mye av tatoveringene som mulig.

Selv om de fleste kommentarene på Instagram hennes er positive, er det noen som mener Aleksandra ikke skal legge ut bilder slik hun gjør fordi hun er mor til tre barn.

Ignorerer hatere

Men Aleksandra gjør sitt beste for å bare ta inn de positive kommentarene, som handler om kunstverkene hun har på kroppen.

Snarere prøver hun å provosere enda mer, som med bryllupsbildet hennes der en av brudepikene holdes i bånd.

Sterkt av Aleksandra å gå sine egne veier og ikke høre på hva alle andre tenker og føler.

Trykk på deleknappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!