43-åringen har brukt en halv million kroner på å bli landets mest tatoverte mann

Tidligere var tatoveringer noe man mest så på sjømenn og fengselsfugler. Men i dag kan man se tatoveringer på nesten hvem som helst man møter på byen.

Noen synes tatoveringer er pene, noen synes det ser litt rotete ut. Og noen forelsker seg i tatoveringer og skaffer seg flere.

Men det er alltid folk som går ett steg lengre, som Mathew Whelan (43) fra England. Han har flest tatoveringer i landet, ifølge Daily Mail.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

40 000 pund. Det tilsvarer rundt 540 000 norske kroner, og er beløpet 43 år gamle Mathew fra Birmingham brukte på å dekke hele kroppen sin i blekk.

Byttet navn

Matthew, som siden 2008 går under det mildt sagt unike navnet King Of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-ite, innså at han likte kroppsmodifikasjoner allerede da han var ni år gammel.

I voksen alder begynte han sin forvandling og har blant annet tatovert øynene og operert bort brystvortene sine.

– Å tatovere seg kan bli en avhengighet, men for meg er det en livsstil, sier han til Daily Mail.

Får ikke låne penger

På grunn av navneendringen hans nekter banken å låne ut penger til Matthew, noe som har tvunget ham til å sette kroppsforvandlingen sin på pause. Han har ikke tatovert seg siden januar 2023.

– Akkurat nå har jeg en liten pause, banken vil at jeg skal betale ned på boliglånet så jeg skal ta det mer med ro de neste årene.

Totalt har King of Ink Land brukt over 1 500 timer under tatoveringsnålen. I 2016 slo han verdensrekorden da han hadde 36 tatovører som jobbet på kroppen hans samtidig.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!