Foto: Youtube/Barcroft TV

42-åringens bryster er så gigantiske at hun faller ned trapper – nå vil modellen gjøre dem enda større

Det er en selvfølge at alle kan se ut og leve akkurat som de vil. Bare fordi man skiller seg ut fra mengden, har vi andre ingen rett til å dømme noen eller se ned på noen. Jeg tror heller det kan være kult og imponerende med folk som går sine egne veier.

En slik er Foxy Menagerie. Den 42 år gamle amerikanske modellen dedikerer nå livet sitt til å få store bryster som mulig – og selv om hennes »mugger» allerede er ganske store, vil hun at de skal bli enda større.

– Jeg vil se ut som et timeglass, sier hun.

Vil ha enda større bryster

Det var for drøyt seks år siden at Foxy Managerie begynte med plastisk kirurgi. Det var etter en skilsmisse at hun ønsket å friske opp utseendet sitt før hun kom seg ut på singelmarkedet.

Siden den gang har målet vært å gi kroppen formen til et timeglass – med enorme bryster.

Kilde: Youtube/Barcroft TV

Den 42 år gamle modellens implantater omfatter hele 6 640 kubikkcentimeter, men hun synes ikke det er nok. For øyeblikket bruker hun derfor produkter slik at »muggene» skal kunne ekspandere enda mer.

– Så forhåpentligvis skal jeg nå 7000 (kubikkcentimeter) veldig snart før det blir flere operasjoner, sier Foxy Menagerie, ifølge Unilad.

Kilde: Youtube/Barcroft TV

«Jeg føler meg fantastisk»

Mange lurer på hvorfor hun fortsetter med plastisk kirurgi.

– Jeg vil se ut som et timeglass. Jeg er litt besatt av operasjoner – nettopp fordi jeg elsker hvordan det blir. Jeg føler meg fantastisk når jeg har vært hos legen. Det gjør meg lykkelig å se den nye personen som jeg formes til, sier Foxy.

Kilde: Youtube/Barcroft TV

Brystimplantater måles vanligvis i kubikkcentimeter. Man starter vanligvis med 400 og legger deretter til 200 om gangen, noe som vanligvis da tilsvarer en ekstra koppstørrelse.

Den overdådige modellen har nå BH-størrelse ZZ (!), ifølge The Sun – men innrømmer at de gigantiske brystene gjør hverdagen til tider litt vanskelig.

– Det verste med å ha så store bryster er at man oppdager noen små ting som man plutselig ikke kan gjøre. Som å bruke de nærmeste platene på komfyren.

Kilde: Youtube/Barcroft TV

– Jeg må legge beina til side for å ta på meg sko. Man kan ikke bare lene seg framover. Når jeg går ned trapper, faller jeg ofte. Så jeg må holde på rekkverket for å ikke risikere livet.

«Som å se Loch Ness-udyret»

Foxy vokste opp og hadde »et trist utseende» og var »veldig sjenert», ifølge henne selv.

Kilde: Youtube/Barcroft TV

Nå som hun skiller seg mye mer ut, har hun ikke noe imot at folk stirrer.

– Det er som å se Loch Ness-udyret. Du vet ikke når du vil se den, men hvis du gjør det, vil du ta et bilde, sier Foxy.

Kilde: Youtube/Barcroft TV

Nedenfor kan du se et TV-segment med 42-åringen!

Hva synes du om hennes merkelige livsstil? Bra eller merkelig? Del gjerne artikkelen for å fortelle oss hva du synes!