37-åringen er gift med filledukken Marcelo – nå henger ekteskapet i «en skjør tråd» etter hans utroskap

Når, hvor, hvordan eller hvem man blir forelsket i kan man ikke styre – det bare skjer. For de aller fleste skjer forelskelse i et annet menneske.

Men noen forelsker seg i andre ting og gjenstander. Som 37 år gamle Meirivone Rocha Moraes – hun er nemlig gift med en filledukke.

Nå knirker derimot ekteskapet litt, etter at filledukken var utro, skriver The Mirror.

Vi har tidligere rapportert om personer som forelsker seg i gjenstander. For eksempel Yuri, muskelbyggeren som giftet seg med en sexdukke. Dessverre varte ikke ekteskapet da han var utro med en sølvskål.

Gift i ett år

Meirivone Rocha Moraes (37) fra Brasil, klaget konstant til moren sin over at hun var singel. Da sydde moren sammen en filledukke til Meirivone og ga den til henne, og kjærlighet oppstod øyeblikkelig.

Meirivone gikk til alteret med sin elskede filledukke Marcelo i desember i fjor. Foran 250 gjester sa det lykkelige paret ja til hverandre.

Her kan du se et kort klipp fra bryllupet.

@meirivoneemarcelo

que dia mais que especial o meu casamento que romantico

♬ Porque Eu Te Amo – ANAVITÓRIA

Paret har også rukket å få et barn siden den gang, Marcelinho.

Men ekteskapet rakk ikke å bli mer enn ett år gammelt før det begynte å knirke i forholdet.

Da Meirivone var innlagt på sykehus i tre dager, ble dukken Marcelo sett snike seg inn på et hotell sammen med en annen kvinne, ifølge Meirivones venn.

Så gjennom telefonen hans

Meirivone trodde først ikke på sin venninne, men etter å ha gått gjennom dukken Marcelos telefon, var det klart – han hadde en affære.

I et TikTok-klipp som har blitt sett over 1,5 millioner ganger, forklarer Meirivone hele situasjonen.

– Han benektet alt og sa at han elsker meg veldig høyt, og han ber om tilgivelse og gråter mye. Det ble en høylytt krangel og sønnen vår begynte å gråte. Da jeg spurte Marcelo om han ikke ser hva dette gjør med familien vår, svarte han ikke, sier Meirivone ifølge The Mirror.

Til tross for sin utroskap, får Marcelo bo i huset, men på et annet soverom – for familielykkens skyld.

– Jeg må snakke med ham og bestemme en gang for alle at dette ikke får skje igjen. For hvis det gjør det, vil jeg ikke tilgi ham, sier Meirivone ifølge The Mirror.

Her kan du se klippet.

@meirivoneemarcelo

a primeira noite no nosso casamento que discutimos e o meu esposo foi dormir no sofá,estou muito triste só com o tempo para perdoar mas o amor fala mais alto tenho que dar uma dura nele mesmo!#mulher casou com um boneco

♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) – Paloma Faith

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan lese dette i dag!