33-åringen har brukt 800 000 kroner på sin enorme penis

I dag blir plastisk kirurgi av ulike slag mer og mer vanlig, og så lenge man er voksen og sikker på hva man holder på med, er det fritt fram å gjøre som man selv vil.

Kanskje det er en nese som rettes opp eller noen rynker i pannen som glattes ut. Men nylig har også underlivsoperasjoner blitt populært. Vi har tidligere skrevet om svenske Natasha som drømmer om å få verdens største rumpe.

Men det er ikke bare kvinner som opererer seg. Amerikaneren Marc Rocke har valgt å forstørre sin penis for nesten 800 000 kroner – og nå velger han å avsløre nøyaktig hvor stor den er.

Marc Rocke (33) hadde opprinnelig en penis som målte omtrent 20 centimeter. Men han var langt fra fornøyd, skriver Daily Star.

Bilde: TikTok

Så enorm er penisen hans

Så Marc bestemte seg for å gå under kniven og forstørre sin penis – skikkelig.

I dag har han en penis som er svimlende 35 centimeter lang og 30 centimeter i omkrets.

Marc oppnådde disse utrolige målingene gjennom å sette inn en protese i penisen sin og deretter fylle den opp med fett fra kroppen. Operasjonen kostet 80 000 dollar, noe som tilsvarer rundt 800 000 norske kroner.

– Smertene etterpå var nesten ubegripelige. Jeg klarte ikke engang å komme meg ut av sengen. Å gå var veldig vanskelig med all den nye vekten. Å løpe var ikke engang noe å tenke på, sier Marc til Daily Star.

Blir stirret på

Penisen er nå så stor at han ikke lenger kan skjule den i vanlige bukser, og folk stirrer på Marcs penis uansett hvor han går.

– På den ene siden nyter jeg oppmerksomheten, men på den andre siden vil jeg noen ganger bare kunne kjøpe melk og gå hjem, sier Marc til Daily Star.

Marc livnærer seg som nakenmodell og har tusenvis av følgere på plattformene sine, der følgere betaler en sum for å se Marcs unike manndom. Han har for lengst tjent inn summen han brukte på operasjonen.

Han har derimot valgt å være anonym og viser seg kun i ansiktsmaske.

«Større er bedre»

Marc har alltid vært fascinert av store kroppsdeler, som for eksempel store muskler, bryster og rumper.

– Jeg har alltid trodd at større er bedre og til slutt bestemte jeg meg for å bli større, sier Marc til Daily Star.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!