27-åringen har brukt 1 million kroner på å bli en levende Ken-dukke

Som voksen får man selv velge hvordan man ser ut, så lenge man ikke bryter noen lover eller skader andre.

Folk som bryter normen om hvordan man «skal» leve og se ut møter ofte mye kritikk, men jo mer de går sine egne veier, jo mer bør de respekteres. Selv om livsstilen deres ikke stemmer overens med ens egen.

Amerikaneren Cory Hall (27) får mye kritikk for utseendet sitt. Han har nemlig brukt over en million på plastisk kirurgi.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Cory Hall beskriver seg selv som en «levende Ken-dukke med Kim Kardashian-rumpe» og har brukt 100 000 dollar på å forandre utseendet sitt.

Alle operasjoner

100 000 dollar tilsvarer litt over én million norske kroner. Hva kan man da forandre på kroppen sin for den astronomiske summen?

Cory har forstørret leppene, haken, kjeven og gjort botox. Men det hele startet med en rumpeforstørrelse i 2020.

Selv om Cody får mennesker til å snu seg på byen med sitt unike utseende, vil han ikke slutte å operere seg.

– Folk sier at jeg ikke trenger flere operasjoner, men jeg bryr meg ikke. Jeg bryr meg ikke om hva folk sier eller tenker om meg, sier Cody i en minidokumentar ifølge The Mirror.

Vennene urolige

I tillegg til operasjonene, trener Cody hver dag for å få en så fin kropp som mulig, ifølge ham selv.

I dokumentarene får man se en av Corys venner uttrykke sin bekymring over at Cory kanskje ikke kommer til å like utseendet sitt i framtiden.

– Men jeg vil ha en mer dramatisk kropp og ser ikke noe galt i det. Jeg ser nesten ut som jeg vil nå, så jeg slutter nok med operasjonene når jeg føler meg klar. Men man vet aldri, sier Cory.

Her kan du se minidokumentaren.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1AyjKSKB7Y

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette!