25-åringens unike kroppsreise: Forstørret lepper og bryster for 2 millioner – nå vil hun operere rumpa

Noe som lyser opp hverdagen er mennesker som tør å skille seg ut.

At man går sin egen vei, eller ignorerer samfunnsnormer, mener jeg heller bør applauderes enn hånes. Tenk hvor trist det hadde vært hvis vi alle var og fungerte på samme måte.

Imidlertid virker det som at mange irriterer seg over at folk tar egne avgjørelser om hvordan deres ytre skal se ut og være. Det synes jeg er rent tull – bevar heller forskjeller og alles frie vilje.

Noen som virkelig investerer i et unikt utseende er Ruby Doll Sunset fra Las Vegas.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Begynte en utseende-reise

Ja, det siste man kan anklage Ruby Doll Sunset for er å gli inn i mengden. I stedet går hun sin egen vei – og 25-åringen er stolt over hvordan hun har endret utseendet sitt over tid. Reisen hennes er virkelig noe helt spesielt.

Det var for seks år siden, i 2014, at amerikaneren bestemte seg for å realisere drømmen om å bli en del av fellesskapet innenfor «hyper-feminine extreme beauty». Det kan oversettes til noe sånt som «superfeminin ekstrem skjønnhet».

Brystene skal trosse tyngdekraften

Siden den gang har hun gjennom å strippe, spille inn egne webkamera-filmer for fansen sin og tatt imot donasjoner, samlet inn penger for å kunne endre utseendet sitt. Det Ruby Doll Sunset først og fremst har fokusert på er øynene, leppene og brystene.

Brystene har vært det viktigste 25-åringen. I flere år har hun drømt om at de skal trosse tyngdekraftlovene. Det får man si at hun har lykkes med – da de nå står rett ut.

I nær fremtid ønsker hun å fortsette sin unike transformasjon. En av prosedyrene som er mest aktuelt å gjennomføre er å forstørre rumpa gjennom en såkalt «brasiliansk rumpeløft».

Selv puppene skal bli enda mer gigantiske.

«Som en ekstra familie»

Til dags dato har den Las Vegas-fødte kvinnen brukt rundt 200 000 dollar, omtrent 2 millioner kroner, på sin kroppsforvandling. Den overdådige 25-åringen mener at resultatene er mer enn hva hun kunne håpet på.

– Jeg har bygget opp en stor skare av fans på nettet. De er veldig støttende og er som en ekstra familie. Mennene som er tiltrukket av meg er veldig respektfulle. De kaller meg «gudinne» og sier at jeg er modig og utrolig vakker. De setter også pris på hvor seriøs og bestemt jeg er med kroppsreisen min, sier hun ifølge britiske Unilad og legger til:

– Favorittkomplimentet jeg får er når menn forteller meg at jeg inspirerer dem til å bli den beste versjonen av seg selv.

Hva synes du om 25-åringens forvandling? Gjør hun rett eller galt som følger drømmen sin? Gi oss gjerne din mening i kommentarfeltet, men husk å holde en god tone. Det går faktisk – uansett tema.

Del også gjerne artikkelen for å dele tankene dine.