24-åringens skitne mål: Ha sex med 1000 menn – innen hun fyller 30: «Føler meg mektig»

Hvor, når, hvordan eller med hvem man har sex med er utrolig individuelt, vi liker alle forskjellige ting. Noen gjør det på lær og skinn, mens andre foretrekker å ligge hjemme i senga med lampen av.

Det samme gjelder antall sexpartnere, også der er vi forskjellige. Noen har flere sexpartnere, noen har færre.

For den 24 år gamle modellen Kazumi gjelder det å ha så mange som mulig – hun vil nemlig forsøke å ha sex med så mange om 1000 menn innen hun fyller 30, skriver Daily Star.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Den 24-år gamle amerikaneren Kazumi Squirt, et artistnavn, elsker sex. Gjerne med så mange som mulig.

500 menn ved 21 års alder

Kazumi sier selv at hun lever for å ha sex og kan tilsynelatende ikke få nok. Allerede som 21-åring hadde Kazumi hatt sex med så mange som 500 personer.

– Jeg mistet tellingen etter 98. Jeg pleide å skrive opp alle på en hemmelig liste der jeg vurderte alle liggene mine. Men jeg måtte kaste den da en eks fant listen og ble forskrekket, sier Kazumi til Daily Star.

Kazumi deltar noen ganger i store orgier og har, etter eget utsagn, hatt sex med 50 menn på en og samme kveld.

«Føler meg mektig»

Det at Kazumi velger å gå ut og fortelle om sex-eskapadene sine handler om at hun ønsker å bli kvitt stigmaet som finnes rundt mennesker som har mange sexpartnere.

Selv har hun kjæreste, men de lever i et polyamorøst forhold.

– Hvem bryr seg, liksom? Jeg er frisk, bruker beskyttelse og tester meg jevnlig. I tillegg føler jeg meg mektig når jeg følger mine drifter, jeg bryr meg ikke om hva andre synes, sier Kazumi til Daily Star.

«Stor sexfest»

Før 30-årsdagen håper Kazumi på å ha sex med sin tusende mann, noe hun er på god vei til.

– Da planlegger jeg å ha en stor sexfest med alle vennene mine og da skal jeg feire med å ligge med noen som betyr noe ekstra for meg. Hvis det passer med 30-årsdagen min, vil jeg også ha videohilsener fra mine tidligere ligg, sier Kazumi til Daily Star.