23-åringen er avhengig av plastisk kirurgi – har brukt 500 000 kroner på å se ut som idolet Marilyn Monroe

Vi har alle våre idoler og mennesker vi ser opp til. Men for de aller fleste stopper idoliseringen ved beundring på avstand og ikke så mye mer. Men som med alt annet her i verden, er det noen som ønsker å ta alt et steg videre.

Som den 23 år gamle influenseren Serena Smith. Idolet hennes er den legendariske skuespillerinnen Marilyn Monroe.

Serenas dyrkelse av Marilyn Monroe har fått henne til å bruke over 500 000 norske kroner på å se ut som sitt idol, skriver The Mirror.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Nesen, brystene, rumpa og leppene. Det er kroppsdeler som amerikanske Serena Smith opererte for å ligne mest mulig på Marilyn Monroe.

Injisert fett i rumpa

En av operasjonene som Serena gjennomgikk kalles Brazilian butt lift, som går ut på å suge ut fett fra kroppen og injisere det inn i rumpa. Ikke en helt risikofri operasjon, men Serena er forberedt på å ta de risikoene.

– Jeg er fornøyd med operasjonene så langt, men er det rom for forbedringer? Absolutt, sier Serena til The Mirror.

Totalt har Serena brukt over 500 000 norske kroner på å forandre kroppen sin.

Tusenvis av følgere

Serenas transformasjon til en moderne Marilyn Monroe har ikke gått ubemerket hen. På Instagram har Serena over 20 000 følgere, som mottar daglige oppdateringer fra Serenas liv.

Dessverre får Serena også en del netthat på grunn av sitt unike utseende, noe som hun prøver å takle så godt hun kan.

– Alt man kan kontrollere er hvordan man selv reagerer på slike ting. Når man legger ut livet sitt så alle kan se gjelder det å være litt hardhudet, sier Serena til The Mirror.

Synes du Serena ligner på idolet Marilyn?

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!