21-åringen er «for pen» for datingsider – her er de sexy bildene som får henne utestengt

Ens utseende er ikke noe man egentlig kontrollerer, det er jo veldig mye opp til ens gener å bestemme. Man kan selvfølgelig trene, operere seg og prøve å endre utseendet sitt så mye som mulig. Men selve grunnlaget er det vanskelig å gjøre noe med, uansett hva man gjør.

Når folk forandrer utseendet sitt, er det vanligvis fordi de ønsker å se bedre ut, ifølge dem selv. Men for 21 år gamle Luna Benna er det faktisk motsatt, hun skulle ønske hun var litt «styggere».

Den 21 år gamle modellens utseende har nemlig fått henne utestengt fra datingsider fordi hun, ifølge henne selv, «er for pen».

Luna Benna er en 21 år gammel modell fra Florida i USA. Hun lever på utseendet sitt, og har over en million følgere på Instagram som får daglige oppdateringer fra Lunas liv.

Men det er lettere sagt enn gjort å være modell i 2020 – Luna er nemlig for pen.

«Får hat fordi jeg er så pen»

Lunas utseende har fått mange jenter til å stjele bildene hennes og utgir seg for å være henne, noe som har gjort ting veldig vanskelig for Luna.

– Fra tid til annen får jeg trusler fordi jeg er så pen, og fordi folk har blitt sinte ettersom de tror det er meg de snakker med når de faktisk snakker med noen som stjal bildene mine, sier Luna til The Sun.

I tillegg til problemer med at folk stjeler bildene hennes, har Luna også fått mange merkelige tilbud fra forskjellige menn.

– Jeg ble tilbudt ferier, frierier og penger bare for å møtes. Jeg har imidlertid aldri gjort noe med saken, sier Luna til The Sun.

Blir utestengt fra datingsider

Luna, som nå har en kjæreste, lette tidligere etter kjærligheten på datingsider, blant annet prøvde hun appen Tinder, men ble utestengt derfra fordi appen trodde hun var en falsk konto.

I dag har Luna en kjæreste, men problemene med folk som utgir seg for å være henne slutter ikke.

– Det er så utrolig mange som utgir seg for å være meg at jeg ble utestengt nesten umiddelbart. Jeg har forsøkt å kontakte disse personene, men uten hell. Jeg må hele tiden minne meg selv på at jeg ikke kan gjøre noe med det, det er rett og slett utenfor min kontroll, sier Luna til The Sun.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!