1 av blondinene er moren til de andre 2 – men ingen klarer å se hvem det er

Vi har sett utallige bevis gjennom årene at alder bare er et tall. Noen mennesker ser ut til å ha en spesiell evne, til tross for naturlovene, å holde seg unge både eksternt og internt, til tross for at årene går.

48 år gamle Natalie Wardell fra Australia er en slik person. Hun blir stadig forvekslet med å være en av sine tre døtres søster i stedet for en mor, skriver Daily Mail.

Noen ganger når du møter en forelder med barnet ditt, kan du i spøk si at du ikke ser forskjell på dem, for å være litt morsom og vennlig mot den eldre forelderen.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Men når folk møter Wardell-familien, kan de faktisk ikke se forskjellen på moren og døtrene.

Går på klubber sammen

Familien består av mor Natalie (48) og døtrene Jazmyne (23) Tamika (21) og Montana (18).

De har ikke et veldig tradisjonelt mor-datter-forhold, men mor Natalie er bestevenninnene med døtrene sine og sammen besøker de vanligvis nattklubber, festivaler og mye annet sammen.

«Jeg tror jeg er søsteren deres»

Ettersom kvinnene i familien liker å kle seg i fremtredende farger, får de ofte mye oppmerksomhet når de er ute, men ingen tenker over at Natalie er så mye eldre enn døtrene.

«Folk spør om vi er søsken hele tiden. Noen tror til og med at Jazmyne er moren min fordi hun er høy og jeg er kort. Jeg tar det som et kompliment», sier Natalie til Daily Mail.

Kan du se hvem som er mammaen?

Her er et bilde av Natalie alene.

Mor Natalie må imidlertid også tåle litt kritikk.

«Noen kommer fram og sier at jeg bare prøver å kopiere utseendet til døtrene mine. Men de har faktisk fått sitt utseende fra meg, jeg har hatt blondt hår siden jeg var 15. Det er i genene», sier Natalie til Daily Mail.

Selvfølgelig er det utrolig hvor like de er, til tross for aldersforskjellen! Trykk nå på deleknappen hvis du er enig i at alder bare er et tall!