Veronika (25) blir trakassert på nettet fordi hun er «for sexy» – se nå når hun river av seg badekåpen

Hvordan vi ser ut er ikke noe vi velger. Ja, man kan trene, spise riktig, sminke seg og til og med operere seg for å endre utseendet sitt, men uansett hva vi gjør, så kommer utseendet vårt stort sett fra genene våre.

Noen er korte, noen er lange, noen har store ører, noen er smale og noen er litt rundere – det er bare slik det er og det er jo helt fantastisk!

Vi er alle unike skapninger og uansett utseende skal man ikke utsettes for mobbing eller trakassering. Selv ikke om man er «for pen» – som i tilfellet med 25 år gamle Veronika Rajek.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Veronika Rajek er en 25 år gammel modell fra Slovakia, som reiser rundt og modellerer. Men livet som modell er ikke bare gøy, hun blir nemlig mobbet for utseendet sitt.

Anmelder hennes Instagram

Veronika, som har over en million følgere på Instagram, sier til The Mirror at folk ofte anmelder Veronikas Instagram-konto for å være falsk – på grunn av utseendet hennes.

– Folk tror ikke jeg er ekte. Det er urettferdig ettersom andre mennesker får ha sine kontoer i fred, men min stenges ned, sier Veronika til The Mirror.

Mange kvinner sender ekle kommentarer og meldinger, der de anklager Veronika for å ha operert seg og for å bruke ulike filtre, noe Veronika benekter.

– Jeg har ikke tatt noen operasjoner, noen ganger bruker jeg et filter som får huden til å se jevnere ut, det er alt, forteller Veronika til The Mirror.

Beviste at brystene er ekte

For å få en stopp på beskyldningene om plastisk kirurgi, som hovedsakelig gjelder Veronikas bryster, gikk hun til en lege som fikk undersøke brystene hennes.

https://www.instagram.com/p/CDofignHF0b/?utm_source=ig_embed

Legen ble overrasket over hvor velformet brystene til Veronika var, men at de i aller høyeste grad er naturlige.

Her er beviset hennes:

Mobbet som barn

Veronika kom sent i puberteten og levde lenge med komplekser over hele kroppen, noe som fikk klassekameratene hennes til å kalle henne «sjiraff» og at hun så ut som et skrivebord.

– Jeg fikk ikke bryster før jeg var 17 eller 18 og trente mye i tenårene så nå har brystene fått den formen de har, forteller Veronika til The Mirror.

I tillegg til gode gener, trener Veronika fem ganger i uken og drikker ikke alkohol.

Veronika ønsker nå å få folk til å tenke seg om før de kommenterer ekle ting på noens bilder, uansett utseende.

– Hvis du føler deg vakker så er du vakker, uansett utseende. Vær selvsikker, sier Veronika til The Mirror.

Trykk nå på dele-knappen for å vise at du er imot mobbing!