Vågale 21-åringens rare rekordforsøk: Vil være den første i verden som har sex med 100.000 forskjellige menn

Å hoppe i sengen med en annen person er privat, intimt og gjerne veldig spesielt.

Slik tenker nok de fleste, men ikke polske Ania Lisewska. Hun har et livsmål om å ha sex med utenlandske menn på et løpende band. Jo mer jo bedre.

Hennes bisarre mål er å ligge med 100.000 forskjellige menn, noe som vil gjøre den unge kvinnen til en uoffisielle verdensmesteren i antall sexpartnere.

Noen ønsker å vente til ekteskapet før de har sex, andre holder seg til tredje date og noen ønsker å legge seg mellom lakenene etter noen blikkfang. Ania Lisewska er mest tilbøyelig til sistnevnte kategori, men er derimot ganske unik i hennes slag.

Hadde ligget med 284 menn

I 2013 satte hun seg et mål om å ligge med 100.000 forskjellige menn i løpet av livet. Det vil gjøre henne til verdensmester – selv om det ikke er noen offisiell tittel på det aktuelle området.

Skjermdump: Youtube

Da Ania, da 21, bestemte seg for å begynne sin sexreise, hadde hun allerede hatt samkvem med 284 forskjellige menn. Et utrolig høyt antall for folk flest, men ikke engang i nærheten av hva hennes endelige mål er.

Til å begynne med fokuserte Ania på sexpartnere i hjemlandet Polen, men også i resten av Europa. Hun innrømmet imidlertid at andre deler av verden kunne bli veldig interessante – og motiverte det rare «eventyret» hennes ved ganske enkelt å glede seg over sex.

Har faktisk en kjæreste

Opprinnelig var det mange som var i tvil om at 21-åringen var seriøs med prosjektet sitt, men så startet hun en blogg og en Facebook-side der du kan følge den spesielle reisen.

Skjermdump: Youtube

Ania satte også regler for hvordan det hele skulle foregå. Det kan bare betraktes som et akseptabelt «ligg» hvis det er en mann hun ligger med – for ja, hun har en veldig forståelsesfull kjæreste – og et samleie skal ikke være mer enn 20 minutter.

Hvis du antar at hun i helgene ikke gjør annet enn å ha sex med nye menn 20 minutter av gangen, har det blitt anslått at det vil ta henne nesten fire år å nå målet sitt. Imidlertid kan det hende at den polske kvinnen tar sen en pause i ny og ne, for å spise, hvile eller sove.

Det er med andre ord neppe gjennomførbart.

Skjermdump: Youtube

Hvordan ting har gått for Ania de siste årene er litt uklart, men bare at hun startet et så rart prosjekt kan betraktes som veldig bemerkelsesverdig. Selvfølgelig holder vi tommelen for at hun skal ha det bra og leve det livet hun ønsker seg selv.

Nå trykker du på delingsknappen for å fortelle oss hva du synes om dette!