Utålmodig bilist gjør livsfarlig manøver mot motorsyklister – et sekund senere innser han sin enorme feil

Det finnes alltid noen idioter der ute i trafikken, som aldri burde fått førerkort. De kan helt enkelt ikke oppføre seg rundt andre trafikanter og utgjør en fare for samfunnet.

Noe av det viktigste når du sitter bak rattet, er å overholde reglene og respektere sine medtrafikanter. En del av det er å tilpasse kjøringen din til forholdene som råder – men dessverre er det ikke alle som forstår det.

Dette klippet (nedenfor) er et strålende eksempel på dette. Heldigvis endte det hele med at den utålmodige sjåfør fikk et velfortjent lekse.

Det er en gruppe motorsyklister fra organisasjonen «Project 22 / Ride for Vets» som fikk problemer da en bilist plutselig ble lei av å kjøre bak dem. Sjåføren valgte da å gjøre noe veldig farlig og forstyrret de veldedighetsarbeidende MC-førerne, men noen sekunder senere kom idioten til å angre på avgjørelsen hans.

Da bilisten ikke klarte å komme forbi på vanlig måte, valgte han i stedet å prøve å passere motorsyklistene på innsiden av veien. Han kjørte ut på gresset på høyre side av veien, men han hadde ikke fått med seg det faktum at en politimann var like bak han og MC-gjengen.

Heldigvis var han der og kunne ta seg av bilisten. Sjåførens handling var ikke bare idiotisk, men også ekstremt risikabel for både seg selv og de andre andre trafikantene.

Se nå klippet nedenfor! Mannen bak rattet fikk virkelig en sårt tiltrengt lærepenge!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=RvSG7VLM_bw&feature=emb_title

Synes du også bilisten fikk det han fortjente? Trykk på delingsknappen i så fall, så kanskje vi kan få flere til å respektere sine med trafikanter ute på veiene!