Ungdomsgjengen trakasserer brannmenn på viktig oppdrag – se nå deres søte hevn som alle hyller

Hver eneste yrkesgruppe i samfunnet skal respekteres og behandles på en god måte. Vi er jo alle mennesker som gjør så godt vi kan. Det er synes jeg er et godt utgangspunkt, alle må ta.

Spesielt menneskene som jobber for at vi borgere skal være trygge og sikre, synes jeg fortjener en ekstra klapp på skulderen med jevne mellomrom. Da refererer jeg kanskje hovedsakelig til helsepersonell, politi og nødetater.

Mange drømmer om å bli brannmenn – særlig mange unge gutter, men mange ganger stopper det med ambisjonene. Å risikere livet for andre er selvsagt ikke noe man skal ta lett på. Derfor fortjener heltene som gjør det alle heder og respekt de kan få!

Derfor blir jeg skikkelig irritert når jeg ser mennesker forstyrre redningspersonell når de jobber med noe viktig. Når man for eksempel ikke flytter seg på veiene for ambulanse- eller politibil.

Fortjener å bli lært en lekse

Tross alt, de som opptrer respektløst, ødelegger ikke bare de som er på stedet for å jobbe. De kan ende opp med å risikere sikkerheten, og kanskje livet til en ukjent person som har hatt en ulykke, eller vært involvert i en alvorlig hendelse.

Mennesker som ikke lat mennesker i denne yrkesgruppen gjøre jobben sin, men snarere motarbeider dem – det er mennesker som virkelig fortjener å bli lært en lekse.

Og det finnes flere gode måte å gjøre det på!

Kilde: Youtube

På videoklippet lenger nede er to brannmenn ute på en viktig jobb. De står inntil en bro og skal til å begynne med arbeidet sitt. Men da begynner noen ungdommer å kaste snøballer på dem.

Hyllet for måten de svarer

Selv om det høres morsomt og rampete ut, så ser man at snøballkastingen tydelig forstyrrer brannmennene – som blir truffet flere ganger.

Illustrasjonsfoto: Mannen på bildet har ingenting med artikkelen å gjøre

Da kommer brannmennene på en briljant måte å hevne seg på – og for å være sikre på at de slutter å kaste snøballer på dem. Måten de løser det på har blitt hyllet av flere millioner.

I klippet ser det ikke ut som noen protesterer mot brannmannskapet, noe jeg forstår godt!

Se videoen nedenfor:

Guttene fikk seg en real kalddusj og en dose av sin egen medisin! Trykk på dele om du synes brannmennene håndterte situasjonen riktig.