Ung kvinne tar sexy bilder på badet – men den intime feilen i bakgrunnen får nå tusenvis til å rødme

Å se på gamle bilder er noe av det beste som finnes. Det blir alltid mye latter og prat om gamle minner når man går gjennom fotoalbum.

I dag er det også lettere enn noen gang å fange øyeblikk av alle slag, enten det er et bryllup eller bare en herlig tur med vennene – nesten alle har jo et kamera på telefonen.

Når man tar bilder er det imidlertid viktig å være litt oppmerksom på det som er rundt en, slik at man ikke får med noe på bildet som egentlig ikke skal være der.

Det var akkurat det som skjedde med 22 år gamle Shannon Rose da hun skulle ta et fint bilde av seg selv i baderomsspeilet.

Shannon Rose har vært sammen med kjæresten Henry i fire måneder, men det er trygt å si at paret raskt har blitt komfortable sammen.

Overså den pinlige detaljen

Et godt bevis på nøyaktig hvor komfortable de er sammen er bildet som Shannon lastet opp på nettet tidligere denne uken.

Shannon hadde tatt en fin selfie på badet og likte bildet, så hun bare lastet det opp – men hun burde ha tatt en ekstra titt på bildet.

Klarer du å se detaljen som fikk tusenvis til å vri seg i latter?

Kilde: Twitter

– Jeg tok noen bilder på badet til kjæresten min. Så kom han inn og brydde seg ikke så mye om det, og han gjorde sitt. Så jeg fortsatte å ta bilder uten å tenke på hva han gjorde, sier Shannon til Ladbible.

Kilde: Twitter

Der, i speilet, synes noe man ikke helt vil se.

Kilde: Twitter

Det stemmer, det er Henry som tørker seg i rumpa. Det får man si er å være komfortable med hverandre.

Hundretusener ler høyt

Da folk påpekte den mildt sagt pinlige detaljen i kommentarene til bildet, slettet Shannon bildet.

Men snart innså hun det morsomme og lastet opp bildet igjen.

Bildet har i skrivende stund blitt likt av over 120 000 mennesker, som alle ler godt av parets pinlige feil.

Sånn kan det gå!

Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette parets utrolige feil – det vil de garantert sette pris på!