Ung kvinne kjøper sexy sommerkjole på nettet – men se nå når den avslører betydelig mer enn ventet

Å handle klær på nettet er alt annet enn enkelt. Størrelsesmessig har man ikke mye å gå på mer enn noen bilder og man har egentlig ingen anelse om kvaliteten på plagget.

Det er ofte litt av en sjanse, rett og slett – men den risikoen er mange villige til å ta.

En av disse Courtney Henderson. Hun kjøpte en vågal og litt spesiell kjole på nettet – men fikk et skikkelig sjokk da det glitrende plagget kom og skulle testes for første gang.

Man kan si at den viser litt for mye.

Courtney Henderson er en selger fra Newcastle. Før hun skulle feire bursdagen sin ute på byen med vennene sine, valgte hun å kjøpe en ny, glitrende kjole på nettet.

Kjøpte dristig kjole

Den var av det litt vågale slaget – og viste hud på siden av midjen rett under brystene.

Bilde: Dressmezze

Plagget kostet 65 pund, drøyt 750 kroner – og etter modellbildene fra klessiden å dømme var den både sensuell og lekker. De «utskårne» delene på siden, hvor hud vises, var en fin detalj og ingenting annet.

Bilde: Dressmezze

Slik virket det i alle fall å være – helt til Courtney fikk kjolen hjem og skulle prøve den.

Da skulle det imidlertid vise seg at to private kroppsdeler spratt ut.

Kilde: Twitter

Imidlertid skulle de «åpne» delene på siden vise – akkurat det, Courtneys bryster.

Stroppene over holdt ikke selgerens bryster oppe, slik modellbildene hadde fått henne til å tro.

Selger som varmt hvetebrød

Hun la ut et bilde av skuffelsen på sosiale medier – og fikk umiddelbart mange reaksjoner.

https://twitter.com/courhend/status/1225509815629336577?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1225509815629336577%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.humorbibeln.se%2Finternet%2Fung-kvinna-koper-sexig-sommarklanning-pa-natet-men-titta-nu-nar-den-avslojar-betydligt-mer-an-vantat%2F

Mange synes at dette er et rent bevis på at man ikke alltid kan stole på at det går smertefritt når man handler på nettet og ikke kan teste plaggene.

En talsmann for selskapet Dressmezze sier, ifølge Daily Mail:

«Kjolen har vært en av våre bestselgere siden den kom inn for et år siden. Mange kunder som har kjøpt kjolen har vært veldig fornøyde med den. Vi kan bare be om beklagelse for at den ikke passer denne kunden. Vi har åpent kjøp i 14 dager».

Sannsynligvis valgte Courtney også å sende tilbake plagget. For vi får anta at hun ikke ville gå rundt i byen og vise brystene. Eller hva tror du?

Trykk på dele-knappen for å fortelle hva du synes og tenker om dette med å handle ting på nettet. Er det svindel eller funker det? Gi oss gjerne din mening!