Tyven stjeler lommebok fra en enslig pensjonist – da griper MC-gjengen inn og gir kjeltringen det han fortjener

Noe som er veldig irriterende er mennesker som ikke kan skille mellom ditt og sitt.

Tyver som tar seg friheten til å stjele fra uskyldige mennesker fortjener i det minste å føle lovens lange arm, men det er også lov å ta saken i egne hender for å stoppe ugjerninger – selv om vold åpenbart ikke er noe vi oppfordrer til.

En lommetyv i England endte opp med å angre bittert etter å ha stjålet lommeboken fra en pensjonist, da han løp rett inn i en haug med MC-karer.

Det var i byen Stafford vest i England at begivenheten som nå blir nevnt, fant sted. En 43 år gammel mann, ifølge vitner, hadde i en tid observert en pensjonist som gikk rundt alene og samlet inn penger.

Stjal pensjonistens lommebok

Den snikende tyven ønsket å slå til, og tenkte at det ville bli som å stjele godteri fra et barn. Da den gamle mannen kom inn i en litt bortgjemt gate, fulgte den skyldige etter ham. Da han trodde kysten var klar, nærmet han seg den uskyldige pensjonisten – og stjal lommeboken.

En kvinne i nærheten så hva som skjedde og skrek «Stopp tyven!», Ifølge Daily Mail.

Men han kom seg ikke særlig langt. Etter bare noen sekunder stormet han rett inn i en haug med MC-karer fra Oxleather Motorcycle Club.

«Det kan ikke ha vært den smarteste rømningsplanen,» sier vitne Martin Burrows til avisen.

Lest HE forgets!

Posted by Daily Mail on Wednesday, November 13, 2019

MC-gjengen fanget straks tyven, tok ham i et steinhardt grep – og sa noen få velvalgte ord om hva de syntes om hans lumske handlinger.

Mannen anklaget dem deretter for mishandling, men motorsyklister holdt på ham til politiet ankom stedet.

Lommetyven ble deretter satt i håndjern og ført i arresten.

Så fantastisk at MC-karene grep inn og hjalp pensjonisten! Deres heroiske handlinger fortjener virkelig å bli rost! Nå trykker du på DEL hvis du er enig!