Victor (50) har tatovert pannen, øynene og tungen: Kaller seg et «vakkert monster» – slik så han ut før transformasjonen

For mange er utseendet sitt en direkte refleksjon av sin personlighet. Du velger ganske enkelt å se og kle deg på en måte som gir et inntrykk av hvem du er som person.

Hvordan du nå velger å gjøre det er selvfølgelig opp til alle, og hvis du har en ekstravagant personlighet, er det kanskje ikke overraskende om du velger et utseende og klesstil som skiller seg ut fra mengden.

Det kan bety litt av noe, eller mye. Det kommer an på personligheten din. I dag er det veldig vanlig og populært å uttrykke seg gjennom tatoveringer på kroppen, noe som tidligere var mest vanlig blant sjømenn.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Men ikke alle er fornøyde med en eller to tatoveringer, men dekker hele kroppen med blekk.

Dette er tilfelle for 50 år gamle Victor Hugo Peralta Rodriguez fra Uruguay – han har tatoveringer på 95 prosent av kroppen.

https://www.instagram.com/p/CFNbmQXlIwb/?utm_source=ig_embed

Her på Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som skal få leserne våre til å le. Vi omtaler også mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annen og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Tatovert panne, øyne og tunge

Hvis du vil tatovere 95 prosent av kroppen din, må du virkelig holde på en stund, ei ikke være redd for smerte, da det er få steder på kroppen som blir igjen uten blekk.

Victor Peralta fikk sin første tatovering som 13-åring da han skrev F-U-C-K på knokene. Siden har det mildt sagt rullet videre.

https://www.instagram.com/p/B_Ge630lOUR/?utm_source=ig_embed

I dag, 37 år senere, er det få steder på kroppen Victor ikke har tatovert. Han har favorittatoveringene i ansiktet, men det har ikke bare vært fantastisk å få så mange tatoveringer.

https://www.instagram.com/p/B-3s5Dgl5yg/?utm_source=ig_embed

«De mest smertefulle tatoveringene var på pannen og ørene, men det var likevel ingenting i forhold til tungen. Den hovnet opp og jeg hadde pustevansker i flere timer etterpå», forteller Victor til The Mirror.

https://www.instagram.com/p/B-3st3AFxVc/?utm_source=ig_embed

Kaller seg et»vakkert monster»

I tillegg til alle tatoveringene, har Victor flere piercinger, delt tunge, tøyd ørene og satt implantater i pannen.

https://www.instagram.com/p/B-3OJKYlMEm/?utm_source=ig_embed

Victor tjener til livets opphold som tatoveringskunstner, men han skiller seg også ut i den bransjen.

«Det er mange med ansikts-tatoveringer i dag, men jeg ser ikke ut til å ligne noen andre. Jeg er et vakkert monster», forteller Victor til The Mirror.

https://www.instagram.com/p/B-2-lIMlwmv/?utm_source=ig_embed

Victor har over 10.000 tatoveringsinteresserte følgere på Instagram, som mottar daglige oppdateringer fra Victor sitt liv.

Victor tilbød blant annet et bilde fra fortiden, før han fikk alle tatoveringene.

https://www.instagram.com/p/B-3OHRilTzC/?utm_source=ig_embed

Kona har mange tatoveringer – holder verdensrekord

Victor er gift med Gaby, og sammen har de verdensrekorden for «det mest kroppsmodifiserte paret» i verden.

https://www.instagram.com/p/CFTR-brlYv0/?utm_source=ig_embed

En tittel de har hatt de siste tre årene. Sammen reiser de verden rundt og opptrer med sine unike kropper.

«Familien og vennene mine er vant til å se meg, men jeg forstår de som ikke liker denne livsstilen. Men mesteparten av tiden er det mennesker som er litt eldre og har fordommer. Jeg legger ikke vekt på det, jeg er unik og vil ikke se ut som noen andre», sier Victor til The Mirror.

https://www.instagram.com/p/CFfgiuEFGZT/?utm_source=ig_embed

Hva synes du om livsstilen deres? Bare husk å holde en god tone i kommentarfeltet.

Trykk på DELE-knappen for å gi deg et syn på saken!