Foto: Instagram/Jeff Wysaski/Shutterstock

Turisten er lei av lumske lommetyver – se nå den herlige hevnen som garantert gjør tyven rasende

Noe som jeg alltid har irritert meg over er mennesker som ikke kan skille mellom ditt og mitt.

Lommetyver kan gjøre en forbannet og de er utrolig vanskelige å oppdage. Mange jeg kjenner har, uten å ha lagt merke til det, blitt frarøvet alt fra pass og lommebøker til mobiltelefoner.

Det kan føre til vanskelige problemer – spesielt hvis man er i utlandet. Derfor kan det lønne seg å ha sine triks for å lure potensielle skyldige.

Jeff Wysaski er en 32 år gammel komiker som har blitt populær på nettet etter sine morsomme narrestreker. For en tid tilbake skulle han reise til Barcelona, men ble da advart av vennene sine om alle lommetyvene som herjet i den spanske byen.

Kom med et genialt triks

Som alle andre, selvfølgelig, ønsket Jeff å unngå å bli frarøvet verdisaker, men i stedet for å gå rundt og bekymre seg, bestemte han seg for å lure potensielle kriminelle som ønsket å snappe ting ut av lommene hans.

«Jeg kom på en måte å hevne meg på alle som er modige nok til å prøve å stjele pengene mine», sa han.

Bilde: Instagram/Jeff Wysaski

Trikset blir en realitet etter 5 enkle trinn.

1. Start ved å gå til en bruktbutikk og ser etter den absolutt billigste lommeboken som er tilgjengelig. Den kjøper man.

2. Så går man til en gavebutikk og kjøper en av de irriterende gratulasjonskortene som begynner å spille musikk når de åpnes.

3. Deretter leter man etter glitter.

4. Så legger man kortet inne i lommeboken, som lager en liten plass som deretter fylles med glitter. På utsiden ser det nå ut som en vanlig lommebok, men med et mildt sagt uventet innhold.

Bilde: Shutterstock

5. Nå er det bare å plassere den i baklommen – og vente på den første og beste lommetyven.

De virkelige verdisakene bør man selvsagt ha bedre kontroll og sikt over, men vi kan nok anta at det vil være en frustrerende overraskelse for tyven som snapper den falske lommeboken.

Jeg synes dette var helt fantastisk og jeg må teste dette på neste tur! Trykk nå på dele-knappen, så kanskje vi kan få flere til å bruke dette trikset og dermed bli kvitt alle de irriterende lommetyvene!