Tulling i en sportsbil nekter å slippe trafikanten inn i kjørefeltet – så vrir han lett på rattet og tar knallhard hevn

Noen mennesker klarer ikke å oppføre seg i trafikken. For at det skal være trygt og hyggelig å være ute på veiene må vi hjelpe hverandre.

En arrogant mann i en sportsbil nektet imidlertid å slippe en annen bilist inn i veibanen der han var med sin brølende bil – men det ville vise seg å være en feil han kom til å angre på.

Klippet av den rene hevnen får nå millioner av mennesker til å glede seg og le.

Gå ikke glipp av poker hos Betsson: Spill hvor som helst – vinn når som helst!

Jeg tror de fleste av oss som har hatt førerkort lenge har lært hvordan man skal oppføre seg i trafikken. Det er vanlig å bytte kjørefelt, men noen sinte bilister nekter å slippe inn andre til tider – og det kan lett ende opp med at du blir forbanna bak rattet og sitter med spørrende bevegelser mot arrogante medtrafikanter.

Nektet å hjelpe medtrafikanten

Dette skjedde akkurat med en mann i en stor Dodge da han sto i en trafikkork rett utenfor Seattle for en tid tilbake.

Han trengte å komme inn på en annen veibane og viste det tydelig for mannen i en kostbar Corvette som måtte slippe ham inn.

Sportsbilføreren var imidlertid ikke i humør i det hele tatt – og nektet å hjelpe den andre sjåføren.

Foto alle: Youtube/The Sun

Av en eller annen merkelig grunn ruller også mannen i sportsbilen ned vinduet og «viser fingeren» mot medtrafikanten i den større bilen ved siden av. Den arrogante oppførselen ville imidlertid være noe han måtte angre på.

Som svar på tale, snur Dodge-eieren bilen sin slik at den bakre delen er mer direkte rettet mot sportsbilen. Så skyter han ut en diger sky med tykk svart røyk som gjør at den røde Corvetten mer eller mindre forsvinner i noen sekunder.

Den hjelpeløse bilisten burde sannsynligvis aldri ha rullet ned det vinduet.

Hevnen fungerte umiddelbart

Motangrepet ville også fungere – og plutselig fikk den arrogante bilisten litt vett i hodet. Han slapp snart sin medtrafikant inn i banen og tvisten var dermed over.

Det hele ble filmet av en person som sto like bak de to bilistene. Dodge-sjåførens hevn har nå blitt en suksess på nettet. Se selv videoen nedenfor!

Du må faktisk være litt behjelpelig ute på veiene – og derfor synes vi dette var en morsom hevn! Det fungerte også!

Trykk nå på deleknappen hvis du er enig, så kanskje folk kan være litt hyggeligere ute i trafikken!