Svenske Jonna (26) avbryter oppvasken og begynner å danse til musikken – klippet hylles nå av millioner

En ting de fleste av oss kan være enige i er at det er kjedelig å ta oppvaskmaskinen.

Det finnes i alle fall mye morsommere ting å bruke fritiden sin på, selv om skitne tallerkener må tas hånd om til slutt. Når man står der med oppvaskkosten å hånden så gjelder det å gjøre det beste ut av situasjonen.

Det er noe den svenske internett-suksessen Jonna Jinton valgte å gjøre i et videoklipp for noen år siden. Hennes herlige dans med hunden – og en oppvaskbørste i hånden – har blitt sett av over to millioner!

Det var i 2010 at bloggeren Jonna Jinton, da 21 år gammel, valgte å flytte cirka 100 mil fra Göteborg til Grundtjjärn – hvor hun lever ganske så isolert, slik at hun kan jobbe med det hun brenner for – å skape ting.

– Naturen er for meg det viktigste jeg har. Det er derfra jeg får all min inspirasjon, sa Jonna til Expressen i marsk 2018.

Gjør det beste ut av situasjonen

Den idérike og kreative 29-åringen lager en del videoer fra livet oppe i svenske Norrland – og har fått flere millioner visninger på mange morsomme klipp.

I 2015 da Jonna var 26 år gammel,  lagde hun et klipp som vi alle kan relatere til. Det handler om noe så enkelt og kjedelig som å ta oppvasken. Det kan jo, som alle vet, være ganske kjedelig – men da gjelder det å gjøre det beste ut av situasjonen.

Youtube

Jonna velger plutselig å avlyse alt og i stedet begynne å danse til klassikeren «Let’s Twist again» med sin søte hund. Hun bruker selvfølgelig oppvaskbørsten som mikrofon og danser en passende koreografi, kledd i solbriller.

Byr på godt humor

Denne jente byr virkelig på seg selv og lykkes med noe skikkelig morsomt og latterfremkallende. Man får nesten lyst til å ta en oppvask for å gjøre det samme.

Se nå Jonnas herlige klipp nedenfor!

Trykk nå på dele-knappen om du også ble i godt humør av Jonnas klipp!