Studie: Så mange orgasmer i måneden trenger menn for å holde seg friske – det er garantert flere enn du tror

Ofte føles det som om alt gøy i livet er dårlig for en. God mat er som regel unyttig, å ligge hjemme på sofaen er som regel verre enn å trene og så videre.

Men. Det gjelder ikke alt i livet. Når det kommer til orgasmer, kan nok de fleste være enige om at selve aktiviteten er ganske herlig, uansett om man nyter på egen hånd eller sammen med en partner.

En studie viser nå også at det er veldig bra for menns helse å ejakulere ofte – blant annet reduserer det risikoen for kreft, skriver Unilad.

Å trene regelmessig og spise rimelig sunt er bra for kroppen på mange sett og vis. Men trening på soverommet, eller andre steder hvis man er litt eventyrlysten, har vist seg å være veldig bra for menns prostata.

Så mange orgasmer per måned

Forskere ved Harvard University har studert 31 925 menn og deres orgasmefrekvens mellom årene 1992 og 2010.

Studien, som er publisert i European Urology, viser at menn som ejakulerer minst 21 ganger i måneden har hele 33 prosent lavere risiko for å få prostatakreft.

«Renser prostataen»

Det er mange ganger i måneden, uansett om man har en partner eller ikke. Studien fastslår ikke nøyaktig hvorfor risikoen for kreft avtar jo flere ganger man ejakulerer, men det finnes teorier om at man «renser» prostataen for giftige stoffer.

Kilde: Imgur

I tillegg til å være fint, deilig og også hjelpe en med å holde seg frisk, så fremmer regelmessige utløsninger også søvn, ifølge en annen studie, skriver Best Health Mag.

Så hvis du ikke ejakulerer 21 ganger i måneden, er det best å øke tempoet – for helsen – og for nytelsens skyld!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får lese dette i dag!