Studie: Folk som onanerer mye har større sjanse for å bli sjefer

Å onanere av og til er nok noe de fleste voksne gjør, uansett om man er i et forhold eller ikke.

Det er selvfølgelig ikke feil å kose litt med seg selv fra tid til annen. Snarere tvert imot. En orgasme, enten den forekommer på egen hånd eller i selskap med noen andre, får kroppen til å slappe av og man føler seg vanligvis litt bedre.

Men at ens selvnytelse faktisk kunne vært en karrieremulighet, hadde nok de færreste av oss tenkt på – men faktum er at det er akkurat slik det er.

Ifølge en ny studie har folk som onanerer mye, større sjanse for å bli ledere enn de som onanerer mindre, skriver The Mirror.

Presterer betydelig bedre på jobb

Hvor mye man onanerer er kanskje ikke noe man diskuterer høyt på kontoret. Men vet at nesten alle gjør det innimellom, men man prater liksom ikke om det.

Faktum er imidlertid at man nå kan gjette seg til hvem som liker å ha det gøy på egenhånd – de er sannsynligvis ledere, ifølge en ny studie. Undersøkelsen er utført av reklamebyrået Frac.tl der 1012 personer ble stilt spørsmål om deres onanivaner og jobbsituasjon.

Resultatene viste at de som onanerer mer enn én gang i uken presterer bedre på arbeidsplassen sin enn de som ikke onanerer så ofte.

Kilde: Shutterstock

Tjener også mer penger

I tillegg har de som onanerer mye, ofte høyere stillinger på arbeidsplassen.

«Deltakerne som onanerer mye har høyere sannsynlighet for å bli ansatt i en rekrutteringsprosess og de er i større grad også ledere», skriver selskapet i studien.

Stor-onanererne tjener i gjennomsnitt 30 000 kroner mer hvert år.

Kilde: Shutterstock

Man blir med andre ord rikere hvis man onanerer mye – det høres helt perfekt ut!

Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også får en sjanse til å bli sjefer på arbeidsplassene deres! Eller hvorfor ikke tagge en potensiell sjef i kommentarfeltet!