Foto: YouTube

Stresset bilist trakasserer gammel tante ved krysset – se nå når idioten får det han fortjener

Som sjåfører er det viktig å vise stor aktsomhet i trafikken. For det ene å unngå faktiske ulykker, og for det andre å bare vise vanlig høflighet til andre medmennesker.

Når alle viser respekt for hverandre, kan trafikken faktisk være et ganske trivelig miljø å befinne seg i.

Det ser imidlertid alltid ut til å være noen som ikke bryr seg i det hele tatt om andre trafikanter. Slike mennesker har nok det travelt, men likevel er de der og forstyrrer resten av oss.

Derfor er det så herlig å se når de får det de virkelig fortjener, som i klippet her nedenfor!

For noen år siden filmet noen skatere mens de syklet rundt og gjorde forskjellige triks på et fortau. Imidlertid hadde de ingen anelse om at sekundene senere skulle lykkes med å fange noe helt fantastisk som ville få millioner av mennesker til å le.

Ser en eldre dame krysse gaten

Plutselig begynner fyren bak kameraet å filme bort ved et fotgjengerfelt i et kryss. Det er en gammel dame som skal krysse veien. Samtidig ruller en dyr sportsbil opp med det som ser ut som en forretningsmann.

Kilde: Youtube

Tanten provoserer fullstendig

Den eldre tanten begynner sakte å krysse veien i det tempoet hun kan, men den bilisten har ikke tålmodighet i det hele tatt – og begynner å tute på en utrolig respektløs måte mot den gamle tanten for at hun skal skynde seg.

Da velger imidlertid den fantastiske kvinnen å kontre på en helt herlig måte. Genialt i all sin enkelhet, kan man nok kalle det. Hun viser at man skal respektere eldre (noe som jeg synes er veldig viktig å trekke frem) – og at tullingen bak rattet bør tenke seg om før han velger å tulle med en erfaren borger igjen!

Bare sjekk klippet nedenfor! Over 4 millioner har allerede gjort det!

https://www.youtube.com/watch?v=u2zgr_Gg11U&feature=emb_title&ab_channel=xtatic

For en dame – henne skulle man gjerne treffe på og rose for at hun ikke tar noe dritt! Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine kan se dette!