Foto: YouTube

Storbrystet kvinne setter skjult kamera i »kløfta» – og lærer alle ekle smugtittere en lekse for livet

Vi mennesker er i utgangspunktet dyr, med naturlige instinkter. Århundre med utvikling har skapt sosiale koder som vi i dag følger, noe som selvfølgelig er bra ettersom mange ville oppleve ubehag hvis vi bare lyttet til instinktene våre.

Men å holde øyene bort fra andre mennesker, det er veldig vanskelig, uavhengig av kjønn. Det er langt fra alle gangene vi ser på noen bevisst, men ser, det gjør vi. Oftest ser vi på en kroppsdel vi er tiltrukket av, eller som bare er karakteristisk for personen vi ser på.

En som dro nytte av dette for en god sak er den 29 år gamle Whitney Zelig, som satte et skjult kamera mellom brystene – for å få andre kvinner til å sjekke brystene for brystkreft, skriver Ladbible.

Vi har alle kjent dem. Blikkene fra andre mennesker vi møter i hverdagen.

Det kan være i byen, på jobben, på treningsstudioet eller i matbutikken, uansett hvor man går, vil folk se på deg selv om du synes du er ganske anonym i utseendet.

Skjulte kamera mellom brystene

Men 29 år gamle Whitney Zelig benyttet seg av folks blikk, for en god sak. Hun la et skjult, lite kamera mellom brystene i en topp med stor utringning og gikk ut på byen.

Kilde: Youtube

Så fanget kameraet alle som så på brystene hennes. Og det var mennesker i alle aldre og av alle kjønn som stirret vilt ned i kløfta.

Kilde: Youtube

Noen var mer diskrete enn andre.

Kilde: Youtube

Men de hadde alle en ting til felles, både menn og kvinner.

Kilde: Youtube

Ingen kunne holde øynene deres vekk fra brystene hennes.

Kilde: Youtube

Ønsker å skape debatt

Men Whitney gjorde ikke alt dette for å få oppmerksomhet, men hun ønsket faktisk å få til en debatt om brystkreft og oppmuntre andre kvinner til å sjekke det ut.

«Jenter, ikke glem å sjekke ut dine egne bryster også!» står det på slutten av klippet, som Whitney lastet opp på nettet.

Se hele klippet nedenfor!

For et smart trekk, og en litt uvanlig måte å vekke debatt på! Trykk nå på deleknappen slik at vennene dine også kan se denne viktige meldingen!