Sta unge nekter å ta de skitne skoene sine fra setet – se nå reaksjonen når den fremmede sitter på ham

Hvis du reiser kollektivt til og fra jobb, må du noen ganger tåle forskjellige rariteter. Noen ganger er det høylytte ungdommer og noen ganger forstyrrer de faktisk de andre reisende.

Det er egentlig ikke noe galt med disse ungdommene, det er sannsynligvis en del av tenårene å være litt opprørsk mot det voksne samfunnet.

Det er imidlertid helt på sin plass å si ifra når de unge oppfører seg dårlig, det er slik de lærer.

Det var akkurat det en mann gjorde da han så en tenåring sitte med beina hevet på setet på T-banen – og å dømme etter guttens reaksjon, kan man antagelig anta at det vil ta en stund før han kaster føttene opp på setet igjen.

Slik taklet han den uhøflige gutten

Det var i fjor vinter at en mann gikk på T-banen og så en gutt kaste føttene opp på hele setet, noe som forhindret andre passasjerer i å sette seg, ifølge The Mirror.

Foto: Twitter

Viste hvor skapet skulle stå

Selvfølgelig ønsket de andre reisende også å sette seg ned, men ingen ønsket å skape dårlig humør, så ingen sa ifra gutten som kastet føttene på setene. Bortsett fra en mann, som bestemte seg for å lære gutten en lekse.

Uten varsel satte mannen seg rett på beina til den lille gutten.

Foto: Twitter

Blir kalt helt av tusenvis

En av de andre reisende, Isabel, klarte å fange hele den fantastiske prosessen på mobilen og lastet deretter opp bildene på nettet. Tusenvis av mennesker hyller nå den ukjente mannen som våget å vise hvor skapet skulle stå.

Skjermdump: Twitter

Trykk nå på DELE-knappen for å hylle mannen!